|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E3x 88-92] jak ustawic wolne obroty???? |
Autor |
Wiadomość |
kamils [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2007, 18:27 [E3x 88-92] jak ustawic wolne obroty????
|
|
|
witam....
chciałbym sie dowiedziec jak i gdzie ustawic wolne obroty czy to jest tylko ustawiane poprzez regulacje naciagu linki na kolektorze czy gdzies jeszcze jest, i jakie powinne byc wolne obroty
na benzynie mam 2500 ponad na gaz przelaczam to ponizej 1000 nawet ale gaz to odrebna sprawa, interesuje mnie benzyna... |
|
|
|
 |
deejay
Mitsumaniak

Auto: Rav4 Hybrid
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 155 razy Dołączył: 26 Wrz 2006 Posty: 6103 Skąd: Wrocław
|
|
|
|
 |
Mikesz [Usunięty]
|
Wysłany: 21-01-2008, 23:35
|
|
|
Witam
jestem nowym użytkownikiem forum choć czytam tematy na bieżąco i powiem że bardzo dużo rzeczy przydało mi się w obsłudze mojej bryczki.
Ale mam jedno małe pytanko odnośnie ustawiania wolnych obrotów. Czy podczas ustawiania po podłączeniu złącza przy ścianie grodziowej i pinu w złączu diagnostycznym nie powinna zapalić się kontrolka silnika na desce?
Umnie jest tak że się nic nie zapala i nie wiem czy to jest tak jak powinno być. |
|
|
|
 |
slonio88 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-01-2008, 21:57 Hmnmm
|
|
|
Powinna sie zapalić kontrolka CHECK ENGINE tak mi sie zdaje, moze jest spalona skoro sie nie zapala ? |
|
|
|
 |
Mikesz [Usunięty]
|
Wysłany: 28-01-2008, 22:49
|
|
|
Właśnie chodzi oto ,że jak odpalam to czekam aż zgaśnie czyli jest dobra i tak samo się zachowuje jak podłączam oba przewody. Kiedyś coś czytałem na ten temat ale nie pamiętam gdzie, a wydaje mi się, żę powinna się zapalać bo wtedy informuje że komp jest w stanie serwisowym. Jeśli powinna się palić to ciekawe co jest nie tak? Chba że jest ok. |
|
|
|
 |
|
|