[XX-92]Galant E3xA i starsze - [E38A 2.0 4WD] pytanie o kontrolke - chyba od chłodnicy
Anonymous - 21-06-2007, 19:27 Temat postu: [E38A 2.0 4WD] pytanie o kontrolke - chyba od chłodnicy witam chciałbym sie dowiedziec czy powinna mi swiecic kontrolna namalowana naniej jest chłodnica chyba, ostatnia kontrolka przy wskazniku od temp. w innych samochodach widziałem ze sie zapala pzry wlaczonym zapłonie i gasnie po odpalnie , doczego ona jest wlasciwie , poziom płynu w chłodnicy? czy to moze w jakiejs nowszej wersji swieci z tym samym licznikiem?
deejay - 21-06-2007, 21:28 Temat postu: Kontrolka Jedyna kontrolka jaka mi przychodzi do głowy po tej stronie gdzie jest kontrolka temperatury to kontrolka poziomu płynu w spryskiwaczu do leflektorów ma ona kolor pomarańczowy , nic innego raczej tam nie może być
Anonymous - 21-06-2007, 21:51
no własnie niewim umnie spryskiwaczy nima a ta kontrolke widziłem w innych samochdach bez spryskiwaczy to jest ostatnia kontrolka liczac od prawj przed ostatnia to "check engine"
deejay - 21-06-2007, 22:04 Temat postu: kontrolka Tak właśnie to kontrolka od poziomu płynu w spryskiwaczu do leflektorów , jak u ciebie nie ma spryskiwacza to raczej ona swiecić nie bedzie
Anonymous - 22-06-2007, 17:45
.. widziełm tak akontrolke dzisiaj w sprinterze w ktorym niem aspryskiwaczy moze ona jest od temperatury płynu w chłodnicy bo ewidentnie jest znaczek chłodnicy
|
|
|