|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E38A 2.0 4WD] pytanie o kontrolke - chyba od chłodnicy |
Autor |
Wiadomość |
kamils [Usunięty]
|
Wysłany: 21-06-2007, 19:27 [E38A 2.0 4WD] pytanie o kontrolke - chyba od chłodnicy
|
|
|
witam chciałbym sie dowiedziec czy powinna mi swiecic kontrolna namalowana naniej jest chłodnica chyba, ostatnia kontrolka przy wskazniku od temp. w innych samochodach widziałem ze sie zapala pzry wlaczonym zapłonie i gasnie po odpalnie , doczego ona jest wlasciwie , poziom płynu w chłodnicy? czy to moze w jakiejs nowszej wersji swieci z tym samym licznikiem? |
|
|
|
 |
deejay
Mitsumaniak

Auto: Rav4 Hybrid
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 155 razy Dołączył: 26 Wrz 2006 Posty: 6099 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 21-06-2007, 21:28 Kontrolka
|
|
|
Jedyna kontrolka jaka mi przychodzi do głowy po tej stronie gdzie jest kontrolka temperatury to kontrolka poziomu płynu w spryskiwaczu do leflektorów ma ona kolor pomarańczowy , nic innego raczej tam nie może być |
|
|
|
 |
kamils [Usunięty]
|
Wysłany: 21-06-2007, 21:51
|
|
|
no własnie niewim umnie spryskiwaczy nima a ta kontrolke widziłem w innych samochdach bez spryskiwaczy to jest ostatnia kontrolka liczac od prawj przed ostatnia to "check engine" |
|
|
|
 |
deejay
Mitsumaniak

Auto: Rav4 Hybrid
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 155 razy Dołączył: 26 Wrz 2006 Posty: 6099 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 21-06-2007, 22:04 kontrolka
|
|
|
Tak właśnie to kontrolka od poziomu płynu w spryskiwaczu do leflektorów , jak u ciebie nie ma spryskiwacza to raczej ona swiecić nie bedzie |
|
|
|
 |
kamils [Usunięty]
|
Wysłany: 22-06-2007, 17:45
|
|
|
.. widziełm tak akontrolke dzisiaj w sprinterze w ktorym niem aspryskiwaczy moze ona jest od temperatury płynu w chłodnicy bo ewidentnie jest znaczek chłodnicy |
|
|
|
 |
|
|