[97-04]Galant EAxA/W - Czy ktos zakładał ciekły wtrysk gazu Vgen.? WAZNE
mike951 - 18-07-2007, 02:02 Temat postu: Czy ktos zakładał ciekły wtrysk gazu Vgen.? WAZNE Chciałem sie dowiedziec czy ktos zakładał V gen gazu do silnika 2.5 v6 jesli tak dajcie znać , jade do polski 26 lipca na 9 dni i chciałbym aby mi ktos doswiadczony pomógł. jesli nie V gen to moze IV tylko którą jakie wtryski, komputer itd. I jesli ktos ma dobry warsztat Województwa to zachodniop. wielko. lub pom. Prosze o szybką odpowiedz.
Wiem ze powtarzam temat ale jestem w kropce nie wqiem co mam robic. na forum nic nie znalazłem konkretnego.
Anonymous - 18-07-2007, 10:34
Do tego silnika to tylko sekwencyjny wtrysk gazu - Polecam Tartarini Auto lub STAG300.
Jako warsztat polecam firmę:
JOT
ul. Struga 82
70-784 Szczecin
www.jot.szczecin.pl
lub
P.P.H.U. IGGI Sergiusz Czerniak
72-510 Wolin
ul.Świerczewskiego 6
Pozdro!
Anonymous - 18-07-2007, 13:27
z tego co wiem to V generacja jest zakładana tylko do fabrycznie nowych samochodów
Anonymous - 18-07-2007, 19:05
mike951 napisał/a: | I jesli ktos ma dobry warsztat Województwa to zachodniop. wielko. lub pom. Prosze o szybką odpowiedz. |
Mam fachowca z prawdziwego zdarzenia, ktory naprawial moja instalacje w silniku turbodoladowanym i zakladal wielu moim znajomym. V gen. to nie slyszalem, zeby ktos zakladal, ale IV to jedyny sluszny wybor. Jesli sie zdecydujesz to skontaktuje Cie z nim i pomoge w zalatwieniu tu na miejscu w Szczecinie wszystkiego. Z reguly cala operacja trwa 1 caly dzien.
mike951 - 18-07-2007, 20:09
Simones napisał/a: | mike951 napisał/a: | I jesli ktos ma dobry warsztat Województwa to zachodniop. wielko. lub pom. Prosze o szybką odpowiedz. |
Mam fachowca z prawdziwego zdarzenia, ktory naprawial moja instalacje w silniku turbodoladowanym i zakladal wielu moim znajomym. V gen. to nie slyszalem, zeby ktos zakladal, ale IV to jedyny sluszny wybor. Jesli sie zdecydujesz to skontaktuje Cie z nim i pomoge w zalatwieniu tu na miejscu w Szczecinie wszystkiego. Z reguly cala operacja trwa 1 caly dzien. |
no to spokooo jesli mozesz mnie umówić na poniedziałek 30 na montaz instalacji to bede wdzieczny, mozesz sie dowiedziec jak cenowo to wygląda itd czy wydają dokumenty ue czy tylko polskie itd
[ Dodano: 18-07-2007, 23:29 ]
Tomas79 napisał/a: | Do tego silnika to tylko sekwencyjny wtrysk gazu - Polecam Tartarini Auto lub STAG300.
Jako warsztat polecam firmę:
JOT
ul. Struga 82
70-784 Szczecin
www.jot.szczecin.pl
lub
P.P.H.U. IGGI Sergiusz Czerniak
72-510 Wolin
ul.Świerczewskiego 6
czytałem troszke o tych warsztatach i moze sie zdecyduje bo to juz wkrótce.
Pozdro! |
JaGrab3 - 19-07-2007, 09:46
NO jak V generacje to zachacz po drodz o holandię, tam na pewno dobrze to zrobią.
|
|
|