Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy ktos zakładał ciekły wtrysk gazu Vgen.? WAZNE
Autor Wiadomość
mike951 
Forumowicz

Auto: Legnum FL/Galant Kombi 2.5 v6
Kraj/Country: UK
Wysłany: 18-07-2007, 02:02   Czy ktos zakładał ciekły wtrysk gazu Vgen.? WAZNE

Chciałem sie dowiedziec czy ktos zakładał V gen gazu do silnika 2.5 v6 jesli tak dajcie znać , jade do polski 26 lipca na 9 dni i chciałbym aby mi ktos doswiadczony pomógł. jesli nie V gen to moze IV tylko którą jakie wtryski, komputer itd. I jesli ktos ma dobry warsztat Województwa to zachodniop. wielko. lub pom. Prosze o szybką odpowiedz.
Wiem ze powtarzam temat ale jestem w kropce nie wqiem co mam robic. na forum nic nie znalazłem konkretnego.

Tomas79
[Usunięty]

Wysłany: 18-07-2007, 10:34   

Do tego silnika to tylko sekwencyjny wtrysk gazu - Polecam Tartarini Auto lub STAG300.

Jako warsztat polecam firmę:
JOT
ul. Struga 82
70-784 Szczecin
www.jot.szczecin.pl

lub

P.P.H.U. IGGI Sergiusz Czerniak
72-510 Wolin
ul.Świerczewskiego 6

Pozdro!

klemens
[Usunięty]

Wysłany: 18-07-2007, 13:27   

z tego co wiem to V generacja jest zakładana tylko do fabrycznie nowych samochodów

Simones
[Usunięty]

Wysłany: 18-07-2007, 19:05   

mike951 napisał/a:
I jesli ktos ma dobry warsztat Województwa to zachodniop. wielko. lub pom. Prosze o szybką odpowiedz.

Mam fachowca z prawdziwego zdarzenia, ktory naprawial moja instalacje w silniku turbodoladowanym i zakladal wielu moim znajomym. V gen. to nie slyszalem, zeby ktos zakladal, ale IV to jedyny sluszny wybor. Jesli sie zdecydujesz to skontaktuje Cie z nim i pomoge w zalatwieniu tu na miejscu w Szczecinie wszystkiego. Z reguly cala operacja trwa 1 caly dzien.

mike951 
Forumowicz

Auto: Legnum FL/Galant Kombi 2.5 v6
Kraj/Country: UK
Wysłany: 18-07-2007, 20:09   

Simones napisał/a:
mike951 napisał/a:
I jesli ktos ma dobry warsztat Województwa to zachodniop. wielko. lub pom. Prosze o szybką odpowiedz.

Mam fachowca z prawdziwego zdarzenia, ktory naprawial moja instalacje w silniku turbodoladowanym i zakladal wielu moim znajomym. V gen. to nie slyszalem, zeby ktos zakladal, ale IV to jedyny sluszny wybor. Jesli sie zdecydujesz to skontaktuje Cie z nim i pomoge w zalatwieniu tu na miejscu w Szczecinie wszystkiego. Z reguly cala operacja trwa 1 caly dzien.

no to spokooo jesli mozesz mnie umówić na poniedziałek 30 na montaz instalacji to bede wdzieczny, mozesz sie dowiedziec jak cenowo to wygląda itd czy wydają dokumenty ue czy tylko polskie itd

[ Dodano: 18-07-2007, 23:29 ]
Tomas79 napisał/a:
Do tego silnika to tylko sekwencyjny wtrysk gazu - Polecam Tartarini Auto lub STAG300.

Jako warsztat polecam firmę:
JOT
ul. Struga 82
70-784 Szczecin
www.jot.szczecin.pl

lub

P.P.H.U. IGGI Sergiusz Czerniak
72-510 Wolin
ul.Świerczewskiego 6
czytałem troszke o tych warsztatach i moze sie zdecyduje bo to juz wkrótce.
Pozdro!

JaGrab3 
Mitsumaniak
Piotrek - ORACLE fan

Auto: Sig 2.0T,Frotka 3.2, Astra2
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 19-07-2007, 09:46   

NO jak V generacje to zachacz po drodz o holandię, tam na pewno dobrze to zrobią.
---------------------------------------------------
Pomoc dla Kamilka
---------------------------------------------------

Odpowiedz do tematu