To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Colt C50 i starsze - Fotele i kanapa do colta 91

Anonymous - 23-07-2007, 23:21
Temat postu: Fotele i kanapa do colta 91
Witam

Wcześniej poruszyłem temat o fotelach "od czego jeszcze pasują". A teraz dorwałem fotele i kanapę i jeszcze parę innych części od colta 1.5 gti. I moje pytanie brzmi czy da radę zdjąć z foteli i kanapy materiał? Bo jest w paru miejscach przybrudzony a zauważyłem że trzymają go jakieś plastikowe zaczepy i zastanawiam się czy da się go zdjąć? Czy może ktoś już coś podobnego praktykował? Ewentualnie jaki macie pomysł na doczyszczenie tapicerki??

Drugie pytanie to czy jest możliwe przełożenie licznika z obrotomierzem do mojego colta (91, 1.3 12v)?

pozdo dla wszystkich posiadaczy mitsumisiów

Hugo - 24-07-2007, 01:21

MitsuMan napisał/a:
Drugie pytanie to czy jest możliwe przełożenie licznika z obrotomierzem do mojego colta (91, 1.3 12v)?
Nie chcę być złośliwy ani czepialski, ale ten temat był miliony razy wałkowany na tym forum. Licznik wyciągasz, wkładasz ten z obrotomierzem i wszystko działa.
Anonymous - 24-07-2007, 09:01

Hugo napisał/a:
MitsuMan napisał/a:
Nie chcę być złośliwy ani czepialski, ale ten temat był miliony razy wałkowany na tym forum. Licznik wyciągasz, wkładasz ten z obrotomierzem i wszystko działa.

może i był ale napisałem wszystkie pytania na które były mi potrzebne odpowiedzi. Skoro był ten temat poruszany miliony razy to rzeczywiście mogłem poszukać. W takim razie zignorujcie drugie pytanko. THX

rus_one - 24-07-2007, 20:19

Pranie tapicerki na myjni...
A tak poważnie, to najpierw poprubuj pianką. Polecam Tuff Suff (chyba tak to się pisze) i wilgotną ścierkę z mikrowłókna.
Jak nie pomoże to zostaje pranie na jakiejś myjni.

Anonymous - 25-07-2007, 16:23

albo pianka PRESTONE