|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Fotele i kanapa do colta 91 |
Autor |
Wiadomość |
MitsuMan [Usunięty]
|
Wysłany: 23-07-2007, 23:21 Fotele i kanapa do colta 91
|
|
|
Witam
Wcześniej poruszyłem temat o fotelach "od czego jeszcze pasują". A teraz dorwałem fotele i kanapę i jeszcze parę innych części od colta 1.5 gti. I moje pytanie brzmi czy da radę zdjąć z foteli i kanapy materiał? Bo jest w paru miejscach przybrudzony a zauważyłem że trzymają go jakieś plastikowe zaczepy i zastanawiam się czy da się go zdjąć? Czy może ktoś już coś podobnego praktykował? Ewentualnie jaki macie pomysł na doczyszczenie tapicerki??
Drugie pytanie to czy jest możliwe przełożenie licznika z obrotomierzem do mojego colta (91, 1.3 12v)?
pozdo dla wszystkich posiadaczy mitsumisiów |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 522 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21959 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 24-07-2007, 01:21
|
|
|
MitsuMan napisał/a: | Drugie pytanie to czy jest możliwe przełożenie licznika z obrotomierzem do mojego colta (91, 1.3 12v)? | Nie chcę być złośliwy ani czepialski, ale ten temat był miliony razy wałkowany na tym forum. Licznik wyciągasz, wkładasz ten z obrotomierzem i wszystko działa. |
|
|
|
 |
MitsuMan [Usunięty]
|
Wysłany: 24-07-2007, 09:01
|
|
|
Hugo napisał/a: | MitsuMan napisał/a: | Drugie pytanie to czy jest możliwe przełożenie licznika z obrotomierzem do mojego colta (91, 1.3 12v)? | Nie chcę być złośliwy ani czepialski, ale ten temat był miliony razy wałkowany na tym forum. Licznik wyciągasz, wkładasz ten z obrotomierzem i wszystko działa. |
może i był ale napisałem wszystkie pytania na które były mi potrzebne odpowiedzi. Skoro był ten temat poruszany miliony razy to rzeczywiście mogłem poszukać. W takim razie zignorujcie drugie pytanko. THX |
|
|
|
 |
rus_one
Mitsumaniak

Auto: Colt(sold) MSR 1,8 94r sold
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 02 Gru 2006 Posty: 728 Skąd: Kostrzyn
|
Wysłany: 24-07-2007, 20:19
|
|
|
Pranie tapicerki na myjni...
A tak poważnie, to najpierw poprubuj pianką. Polecam Tuff Suff (chyba tak to się pisze) i wilgotną ścierkę z mikrowłókna.
Jak nie pomoże to zostaje pranie na jakiejś myjni. |

Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
 |
Made in U.S.A. [Usunięty]
|
Wysłany: 25-07-2007, 16:23
|
|
|