Carisma - Techniczne - [Cari 1.8] Problem z centralnym
Anonymous - 28-07-2007, 14:11 Temat postu: [Cari 1.8] Problem z centralnym Witam, mam taki problem, kupilem i zalozylem alarm Magic Car, wszystkie czujniki dzialaja bez problemow poza podlaczeniem centralnego. Jak go podpinam zgodnie z opisem to bezprzerwy centralny zamyka sie i otwiera. Wciskanie guzikow na pilocie do alarmu nic nie daje. Alarm napewno ma starowanie centralnym wbudowane bo montowalismy taki sam u kumpla, jemu wszystko dziala bezproblemowo...
Anonymous - 29-07-2007, 09:34 Temat postu: Centralny Wiesz głównie przyczyna może leżeć po stronie twojej czyli złego podłączenia. Mam dwie opcje albo podłączyłeś sterowanie centralnym nie pod te przewody w aucie lub sterowanie jest za pomocą + a zamek działa po - lub odwrotnie,jak by była taka możliwość to może jakiś skan schematu podłączenia alarmu.Wtedy będę więcej wiedział.Pozdro
Anonymous - 29-07-2007, 17:41
Nie wiem którego MagiCara montowałeś, ale one mają zazwyczaj przekaźniki wbudowane w centralkę. Musisz wyprowadzić masy i podłączyć do sterownika w samochodzie. Centralny w Carismie sterowany jest masą. Podeślij schemat to Ci wyjaśnię co i jak.
|
|
|