|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8] Problem z centralnym |
Autor |
Wiadomość |
Jazzyn [Usunięty]
|
Wysłany: 28-07-2007, 14:11 [Cari 1.8] Problem z centralnym
|
|
|
Witam, mam taki problem, kupilem i zalozylem alarm Magic Car, wszystkie czujniki dzialaja bez problemow poza podlaczeniem centralnego. Jak go podpinam zgodnie z opisem to bezprzerwy centralny zamyka sie i otwiera. Wciskanie guzikow na pilocie do alarmu nic nie daje. Alarm napewno ma starowanie centralnym wbudowane bo montowalismy taki sam u kumpla, jemu wszystko dziala bezproblemowo... |
|
|
|
 |
seba150 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2007, 09:34 Centralny
|
|
|
Wiesz głównie przyczyna może leżeć po stronie twojej czyli złego podłączenia. Mam dwie opcje albo podłączyłeś sterowanie centralnym nie pod te przewody w aucie lub sterowanie jest za pomocą + a zamek działa po - lub odwrotnie,jak by była taka możliwość to może jakiś skan schematu podłączenia alarmu.Wtedy będę więcej wiedział.Pozdro |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2007, 17:41
|
|
|
Nie wiem którego MagiCara montowałeś, ale one mają zazwyczaj przekaźniki wbudowane w centralkę. Musisz wyprowadzić masy i podłączyć do sterownika w samochodzie. Centralny w Carismie sterowany jest masą. Podeślij schemat to Ci wyjaśnię co i jak. |
|
|
|
 |
|
|