To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - [CA4A 1.6] usunięcie tylnej wycieraczki

Anonymous - 14-09-2007, 23:56
Temat postu: [CA4A 1.6] usunięcie tylnej wycieraczki
nie wiem jak wam ale mi się bardziej podoba jak jest usunięta tylna wycieraczka :]

odkręciłem wycieraczkę a później wszystko spod obudowy (silnik)
dziure narazie zaślepiłem hehe zaślepką z umywalki pomalowaną czarnym lakierem do paznokci :) (czasem są umywalki dostosowane do baterii w puszczanej w blat a bateria wychodzi ze ściany i wtedy daje się te zaślepki) ale niedługo to zaspawam ;)

co wy na to?

karolgt - 15-09-2007, 00:39
Temat postu: Re: usunięcie tylnej wycieraczki
biedrzyk napisał/a:
co wy na to?

kwestia gustu, wg. mnie jednak tylna wycieraczka moze sie przydac, o ile podczas deszczu da sie bez niej wytrzymać o tyle w zimie jest dość bardzo pomocna.

Więc jeśli Ci sie wycieraczka nie zepsula, albo nie wypadła Ci w klapie taka dziura ze juz nic nie jest w stanie jej tam utrzymać, to wg. mnie lepiej nie usuwać.

pawela - 15-09-2007, 19:15
Temat postu: Re: usunięcie tylnej wycieraczki
biedrzyk napisał/a:
nie wiem jak wam ale mi się bardziej podoba jak jest usunięta tylna wycieraczka :]

Obrazek

odkręciłem wycieraczkę a później wszystko spod obudowy (silnik)
dziure narazie zaślepiłem hehe zaślepką z umywalki pomalowaną czarnym lakierem do paznokci :) (czasem są umywalki dostosowane do baterii w puszczanej w blat a bateria wychodzi ze ściany i wtedy daje się te zaślepki) ale niedługo to zaspawam ;)

co wy na to?

widze biedrzyk, ze mamy podobny gust ;) tez mysle o zaspawaniu wycieraczki bo naprawde rzadko jej uzywam, a colciak bez niej mialby taki ladny okragly tyleczek :mrgreen: z drugiej strony w zime przydaje sie nader czesto w czasie jazdy czy parkowania... Poczekam az sie podzielisz wrazeniami po zabiegu i wtedy podejme jakies dzialania :)
pzdr

Anonymous - 15-09-2007, 19:22

etam jak śnieg to podgrzewanie starczy a przed wyjazdem rano i tak się odśnieża :p a bez wycieraczki jeżdże od początku... od razu ja usunąłem bo dużo lepiej wygląda... wszysycy moi kumple pousuwali w swoich hatchbackach :D