To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Dobra myjnia w Warszawie

Anonymous - 18-09-2007, 20:13
Temat postu: Dobra myjnia w Warszawie
Poszukuję dobrej najlepiej ręcznej myjni. Interesuje mnie również odświeżenie tapicerki - pełen serwis. Gdzie w Warszawie jest jakaś dobra myjnia, która oferuję takie kompleksowe usługi ? Czy możecie mi coś polecić?

Dzięki i pozdrawiam:
Artur

Bartek - 18-09-2007, 20:17

Robo Wash center przy Dworcu Gdańskim...... Tanio nie jest, ale profesjonalizm w każdym calu.....
Gene - 19-09-2007, 07:47

Jolanta Roslanowska
Myjnia Samochodowa

work +4822 4236629
mobile +48 601209353

ul. Srodzimnomorska 1 (rog Sobieskiego)
02-758 Warszawa

Naprawde pro myjnia, jezdze tam juz z 8 lat. Nie za czesto ale mniej wiecej raz na miesiac. Tanio tez nie jest. Za komplet z silikonem place 120 zl z rabatem. Pracuja chyba 8-22.

cns80 - 20-09-2007, 08:12

IGNS napisał/a:
Poszukuję dobrej najlepiej ręcznej myjni.
A co sąsiad ??? Rączki marzną ? :wink:
Anonymous - 20-09-2007, 13:53

cns80 napisał/a:
IGNS napisał/a:
Poszukuję dobrej najlepiej ręcznej myjni.
A co sąsiad ??? Rączki marzną ? :wink:

Dokładnie ;) ale przedewszystkim chodzi mi o tapicerkę, a sam sobie tak nie wyczyszczę jak profesjonalna myjnia, która dysponuje dobrymi detergentami i myjkami.

PS. Sąsiad? Konkretnie, która część Wawra ?

cns80 - 20-09-2007, 14:41

Lucerny róg Wapiennej. A ty ?
Anonymous - 20-09-2007, 14:55

O to blisko - ja mieszkam na Rogu Klimontowskiej i Antenowej. Chyba już kojarzę tego czerwonego miśka ;)
cns80 - 21-09-2007, 07:55

IGNS napisał/a:
Chyba już kojarzę tego czerwonego miśka
Wgnieciony błotnik PT i biały spoiler :P . Teraz jeździ nim mój brat z moją matką, a ja jeżdżę Nissanem Sunny, bo zbieram na MSS. A co do myjni to nieźle myją na przeciwko BP w Międzylesiu (wjazd od Mrówczej), koło tej dyskoteki "IBIZA". Byłem tam ze 3 razy jakiś czas temu i muszę powiedzieć że bardzo dobrze domyli. Jeśli chodzi o tapicerkę to niestety nie pomogę :(
Anonymous - 21-09-2007, 16:27

cns80 napisał/a:
A co do myjni to nieźle myją na przeciwko BP w Międzylesiu (wjazd od Mrówczej), koło tej dyskoteki "IBIZA". Byłem tam ze 3 razy jakiś czas temu i muszę powiedzieć że bardzo dobrze domyli. Jeśli chodzi o tapicerkę to niestety nie pomogę :(
Ja koło ibizy to wstawiałem samochód do mechanika AUTO JAPAN, ale myjni tam nie widziałem jest tylko automatyczna na BP. Będę się chyba musiał przejechać i sprawdzić ;)

[ Dodano: 26-02-2008, 15:48 ]
Odświeżam temat bo mam nowe info: na BP myjnia się popsuła strasznie po ostatnim myciu mam mnóstwo małych rysek na lakierze! Nigdy więcej na BP! Ale znalazłem myjnie ręczną http://www.myjniamast.pl cennik znajdziecie pod adresem.: http://myjniamast.pl/medi...nik$20corel.jpg

Robią właściwie wszystko - mycie pianą, ręczne woskowane, mycie tapicerki, teflon, niewidzialne wycieraczki etc. Tylko taka uwaga radzę dobrze pilnować czy zrobili wszystko co miało być zrobione...

krotka - 02-03-2008, 00:55

IGNS napisał/a:

Odświeżam temat bo mam nowe info: na BP myjnia się popsuła strasznie po ostatnim myciu mam mnóstwo małych rysek na lakierze! Nigdy więcej na BP!

ja mam dokładnie to samo :|
Co pojadę na BP to auto wygląda jakby je ktoś mył zmywaczkiem metalowym, a nie szczotami :| a ja obwiniałam za to podły lakier... a tu widzę BP rysuje, że już nie wspomnę, że program srebrny myje dokładnie tam samo jak podstawowy, a aktywna piana jest chyba niewidzialna ;/

na statoil tego nie zauważyłam - a Wy - jakie doświadczenia z myjniami automatycznymi? :)

Anonymous - 02-03-2008, 02:24

dlatego wlasnie nie powinno sie jezdzic na myjke gdzie wielkie szczoty szoruja po lakierze... sorry nowa czy stara myjka taka to i tak to samo, jakbys wielka szczota jezdzil sobie po masce... ja uznaje tylko delikatne miekkie gabki i wiaderko z woda, ewentualnie myjnie bezdotykowe czyli te z natryskami pods cisnieniem...
czarnuch23 - 02-03-2008, 12:03

Automat okolo rok temu podrapal mi drzwi tak wiec unikalem... a teraz jako ze samochod i tak idzie do lakiernika to pierdziele jezdze gdzie wygodniej:P
Czesto smigam do niebieskiego slonia w dolinie sluzewickiej sam sobie myje autko cisnieniowo...
albo do bialego misia w markach (kolo Makro ) tam oni myja cisnieniowo
nie jest moze tanio ale za to bardzo dokladnie i bylem w ciezkim szoku jak mi posprzatali:P

A co do cisnieniowek tez maja swoje wady:P ja zerwalem sobie lakier z polowy blotnika ale to wina lakiernika ktory go robil....
(tu maly OT znowu szykuje sie nieprzyjemna akcja bo reklamowal bede lakier:( zlazi mi jak skora z węża )

krotka - 02-03-2008, 21:50

od dzisiaj kończę z lenistwem i szczotami, będę jeździć na karcher, szczególnie, że mi się spodobało :> :D

poza tym lepiej nie mówić przy mnie o malowaniu auta, bo mam na tym punkcie ostatnio lekką obsesję ;)

czarnuch23 - 03-03-2008, 00:14

bylo trzeba zobaczyc jak wyglada moj blotnik :D stalem obok ciebie :) to bys mogal powiedziec co znaczymiec spierdzielony lakier :D
krotka - 03-03-2008, 01:28

dopiero teraz na foruach MM i CM zacznę rozgryzać kto jest kto :D Na razie najbardziej zapamiętałam Rado z racji tego, że już na gronie zachwycałam się jego lakierem :D Kampiego, bo wciągnął mnie do grupy warszawskiej ;) Agę, bo była jedyną kobietą ;P Lorda1000(jakoś tak ;) ), bo żałował, że nie wygrał mojej aukcji z radiem i teraz będę kojarzyć Ciebie, bo pamiętam kto stał obok mnie :D