Dobra myjnia w Warszawie |
Autor |
Wiadomość |
IGNS [Usunięty]
|
Wysłany: 18-09-2007, 20:13 Dobra myjnia w Warszawie
|
|
|
Poszukuję dobrej najlepiej ręcznej myjni. Interesuje mnie również odświeżenie tapicerki - pełen serwis. Gdzie w Warszawie jest jakaś dobra myjnia, która oferuję takie kompleksowe usługi ? Czy możecie mi coś polecić?
Dzięki i pozdrawiam:
Artur |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-09-2007, 20:17
|
|
|
Robo Wash center przy Dworcu Gdańskim...... Tanio nie jest, ale profesjonalizm w każdym calu..... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
|
Wysłany: 19-09-2007, 07:47
|
|
|
Jolanta Roslanowska
Myjnia Samochodowa
work +4822 4236629
mobile +48 601209353
ul. Srodzimnomorska 1 (rog Sobieskiego)
02-758 Warszawa
Naprawde pro myjnia, jezdze tam juz z 8 lat. Nie za czesto ale mniej wiecej raz na miesiac. Tanio tez nie jest. Za komplet z silikonem place 120 zl z rabatem. Pracuja chyba 8-22. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
|
|
|
|
 |
IGNS [Usunięty]
|
Wysłany: 20-09-2007, 13:53
|
|
|
cns80 napisał/a: | IGNS napisał/a: | Poszukuję dobrej najlepiej ręcznej myjni. | A co sąsiad ??? Rączki marzną ? |
Dokładnie ale przedewszystkim chodzi mi o tapicerkę, a sam sobie tak nie wyczyszczę jak profesjonalna myjnia, która dysponuje dobrymi detergentami i myjkami.
PS. Sąsiad? Konkretnie, która część Wawra ? |
|
|
|
 |
cns80

|
|
|
|
 |
IGNS [Usunięty]
|
Wysłany: 20-09-2007, 14:55
|
|
|
O to blisko - ja mieszkam na Rogu Klimontowskiej i Antenowej. Chyba już kojarzę tego czerwonego miśka |
|
|
|
 |
cns80

|
Wysłany: 21-09-2007, 07:55
|
|
|
IGNS napisał/a: | Chyba już kojarzę tego czerwonego miśka | Wgnieciony błotnik PT i biały spoiler . Teraz jeździ nim mój brat z moją matką, a ja jeżdżę Nissanem Sunny, bo zbieram na MSS. A co do myjni to nieźle myją na przeciwko BP w Międzylesiu (wjazd od Mrówczej), koło tej dyskoteki "IBIZA". Byłem tam ze 3 razy jakiś czas temu i muszę powiedzieć że bardzo dobrze domyli. Jeśli chodzi o tapicerkę to niestety nie pomogę |
|
 |
IGNS [Usunięty]
|
Wysłany: 21-09-2007, 16:27
|
|
|
cns80 napisał/a: | A co do myjni to nieźle myją na przeciwko BP w Międzylesiu (wjazd od Mrówczej), koło tej dyskoteki "IBIZA". Byłem tam ze 3 razy jakiś czas temu i muszę powiedzieć że bardzo dobrze domyli. Jeśli chodzi o tapicerkę to niestety nie pomogę | Ja koło ibizy to wstawiałem samochód do mechanika AUTO JAPAN, ale myjni tam nie widziałem jest tylko automatyczna na BP. Będę się chyba musiał przejechać i sprawdzić
[ Dodano: 26-02-2008, 15:48 ]
Odświeżam temat bo mam nowe info: na BP myjnia się popsuła strasznie po ostatnim myciu mam mnóstwo małych rysek na lakierze! Nigdy więcej na BP! Ale znalazłem myjnie ręczną http://www.myjniamast.pl cennik znajdziecie pod adresem.: http://myjniamast.pl/medi...nik$20corel.jpg
Robią właściwie wszystko - mycie pianą, ręczne woskowane, mycie tapicerki, teflon, niewidzialne wycieraczki etc. Tylko taka uwaga radzę dobrze pilnować czy zrobili wszystko co miało być zrobione... |
|
|
|
 |
krotka
Mitsumaniak Sticker Princess ;)

Auto: Czarny - Colt CJ0 '98 :)
|
Wysłany: 02-03-2008, 00:55
|
|
|
IGNS napisał/a: |
Odświeżam temat bo mam nowe info: na BP myjnia się popsuła strasznie po ostatnim myciu mam mnóstwo małych rysek na lakierze! Nigdy więcej na BP! |
ja mam dokładnie to samo
Co pojadę na BP to auto wygląda jakby je ktoś mył zmywaczkiem metalowym, a nie szczotami a ja obwiniałam za to podły lakier... a tu widzę BP rysuje, że już nie wspomnę, że program srebrny myje dokładnie tam samo jak podstawowy, a aktywna piana jest chyba niewidzialna ;/
na statoil tego nie zauważyłam - a Wy - jakie doświadczenia z myjniami automatycznymi? |
_________________ | krotka | & | czarny | & | zupełnie nowe drzewko | & | totalnie rozbrajające coś | & | turcja |
 |
|
|
|
 |
Rado [Usunięty]
|
Wysłany: 02-03-2008, 02:24
|
|
|
dlatego wlasnie nie powinno sie jezdzic na myjke gdzie wielkie szczoty szoruja po lakierze... sorry nowa czy stara myjka taka to i tak to samo, jakbys wielka szczota jezdzil sobie po masce... ja uznaje tylko delikatne miekkie gabki i wiaderko z woda, ewentualnie myjnie bezdotykowe czyli te z natryskami pods cisnieniem... |
|
|
|
 |
czarnuch23
Mitsumaniak Jaszczomp:>

Auto: Outlander 2.0T
|
Wysłany: 02-03-2008, 12:03
|
|
|
Automat okolo rok temu podrapal mi drzwi tak wiec unikalem... a teraz jako ze samochod i tak idzie do lakiernika to pierdziele jezdze gdzie wygodniej:P
Czesto smigam do niebieskiego slonia w dolinie sluzewickiej sam sobie myje autko cisnieniowo...
albo do bialego misia w markach (kolo Makro ) tam oni myja cisnieniowo
nie jest moze tanio ale za to bardzo dokladnie i bylem w ciezkim szoku jak mi posprzatali:P
A co do cisnieniowek tez maja swoje wady:P ja zerwalem sobie lakier z polowy blotnika ale to wina lakiernika ktory go robil....
(tu maly OT znowu szykuje sie nieprzyjemna akcja bo reklamowal bede lakier:( zlazi mi jak skora z węża ) |
_________________ http://www.3xl.in.lublin....lcik-czarnuch23 |
|
|
|
 |
krotka

|
|
|
|
 |
czarnuch23
Mitsumaniak Jaszczomp:>

Auto: Outlander 2.0T
|
|
|
|
 |
krotka

|
Wysłany: 03-03-2008, 01:28
|
|
|
dopiero teraz na foruach MM i CM zacznę rozgryzać kto jest kto Na razie najbardziej zapamiętałam Rado z racji tego, że już na gronie zachwycałam się jego lakierem Kampiego, bo wciągnął mnie do grupy warszawskiej Agę, bo była jedyną kobietą ;P Lorda1000(jakoś tak ), bo żałował, że nie wygrał mojej aukcji z radiem i teraz będę kojarzyć Ciebie, bo pamiętam kto stał obok mnie |
_________________ | krotka | & | czarny | & | zupełnie nowe drzewko | & | totalnie rozbrajające coś | & | turcja |
 |
|
|
|
 |
|