Zloty i Spoty - VII Zlot Mitsubishi Klub Polska
Firebee - 25-02-2006, 19:53 Temat postu: VII Zlot Mitsubishi Klub Polska skopiowane z forum MKP:
TOMMY na MKP napisał/a: | Witam serdecznie wszystkich fanów Mitsubishi.
Znamy już datę "Wielkiego 7 Zlotu Mitsubishi Klub Polska".
Oto ona: 17-18.06.2006
Prosimy rezerwować sobie ten czas Zlot tym razem odbędzie się w gościnnych progach naszego kochanego Śląska. W przyszłym tyg. podamy wszystkie szczegóły dot. tej długo oczekiwanej imprezy."
Wiecej info na www.mitsubishiklub.pl
|
zamieszczony cytat jest informacją dla tych, którzy nie zagladaja na MKP a chcieliby sie pojawic na Zlocie zorganizowanym przez ten Klub
Pozdrawiam
Firek
JCH - 25-02-2006, 21:50
Fir - a dlaczego Tommy ma się chwalić akurat tutaj
To zlot MKP więc kto jest w MKP to pewnie wie juz o tym.
Firebee - 25-02-2006, 22:24
A widzisz dlatego bo nie nalezy dzielic na "ludzi z MKP" i "ludzi z Mitsumaniakow"
Bo w wiekszosci to Ci sami ludzie, wiec dajmy szanse by dowiedzieli sie o Zlotach wszyscy.. Jesli Tobie przeszkadza to nie pojedziesz na zlot MKP no nie?
Ale nie dzielmy wlascicieli Mitsubishi i dajmy kazdemu szanse pojawienia sie na roznych zlotach.. No chyba ze Zlot MKP jest tylko zarezerwowany dla Klubowiczow, to przepraszam, skasuje posta.. Dotychczas nie znalazlem takich informacji.
Pozdro
Firek
JCH - 26-02-2006, 12:02
Firebee napisał/a: | A widzisz dlatego bo nie nalezy dzielic na "ludzi z MKP" i "ludzi z Mitsumaniakow"
Bo w wiekszosci to Ci sami ludzie, wiec dajmy szanse by dowiedzieli sie o Zlotach wszyscy.. Jesli Tobie przeszkadza to nie pojedziesz na zlot MKP no nie? |
A widzisz - w większości to ci sami ludzie są więc już pewnie wiedzą, że MKP robi zlot w tym miejscu i w tym czasie. Po co więc powielać temat.
Nie bardzo wiem co mi ma przeszkadzać ale jeśli będę zainteresowany zlotem to będę szukał informacji u źródła i tam też się zapisywał (zdaje się, że miałem nawet przydzielony numerek MKP)
Wiesz, co do dzielenia ludzi na "z MKP", "Maniaki", itd. to jestem daleki od tego. Natomiast wrażenie mam takie, że sympatią te dwie grupy do siebie nie pałają. Przykładów można znaleźć kilka.
Hubeeert - 26-02-2006, 12:28
Jacek Firek no nie róbcie wojny
Firek - zamieściłeś info - ok.
Jacek wyraziłeś swoje zdanie - ok - jak najbardziej masz do tego prawo.
Proszę tylko żeby nie robić OT bo zgodnie z tym co ostatnio napisałem wlepię wam po ostrzeżeniu, temat jest o Zlocie MKP. A nie o animozjach wzajemnych .
Krzyzak - 26-02-2006, 20:09
Zacytujmy naszego GURU Bartka:
"Ludzie nie dzielą się na Mitsumaniaków i MKPowców, lecz na mądrych i głupich".
Zresztą piękną parafraza ze wspaniałego filmu Sami swoi.
Anonymous - 26-02-2006, 20:23
Krzyzak napisał/a: | "Ludzie nie dzielą się na Mitsumaniaków i MKPowców, lecz na mądrych i głupich".
|
szkoda ze nie brzmi "..., lecz na madrych i madrych" ale co tam podobno czlowiek sie glupi rodzi i glupi umiera
Anonymous - 27-02-2006, 19:55
hehe czyli jak jestem modem na MKP i Mitsumaniakach to jestem scigany i wyklety?
[ Dodano: Pon Lut 27, 2006 9:56 pm ]
moim zdaniem sa to rownolegle organizacje a nie przeciwne sobie ...
Matejko - 27-02-2006, 21:14
arrow napisał/a: | moim zdaniem sa to rownolegle organizacje a nie przeciwne sobie ... |
dokladnie uwazam tak samo, dlatego z checia obejrze te same twarzyczki na obu zlotach, oczywiscie jesli uda mi sie uczestniczyc w obu
wichura1 - 28-02-2006, 00:08
A ja nie życzę sobie, żeby ktoś naskakiwał na moich przyjaciół z MKP i Mitsumaniaków. Należę do obydwu klubów, jak ktoś mi nie pasuje to go po prostu ignoruję, nie ma przymusu wypowiadania się we wszystkich wątkach. No chyba, że coś się zmieniło ostatnio
Hubeeert - 28-02-2006, 11:15
arrow,
arrow napisał/a: | jestem scigany i wyklety |
wichura1, popieram
arrow napisał/a: | moim zdaniem sa to rownolegle organizacje a nie przeciwne sobie |
I pod tym sie podpiszę.
Jak część z Was pamięta byłem na MKP moderatorem większości działów. Odszedłem po konflikcie z tzw. Zarządem a co do ludzi - no luuudzie przecież ja Was KOCHAM
Anonymous - 01-03-2006, 15:30
Ludzie ludziska przecież mamy jeden cel, tak jak mitsumaniacy i mkapowscy kochają te samą markę to dlaczego mamy być przeciwko sobie , należe do obydwóch klubów i w jednym i w drugim klubie są ludzie z którymi warto nawiązywać kontakty, im wiecej nas tym lepiej
Hubeeert - 01-03-2006, 16:08
Cytat: | i w jednym i w drugim klubie są ludzie z którymi warto nawiązywać kontakty, im wiecej nas tym lepiej |
Popieram w 100%
I dlatego może się pokażę w Poznaniu
Matejko - 01-03-2006, 16:13
Hubeeert napisał/a: | I dlatego może się pokażę w Poznaniu |
po pyry wpadniesz??:D
Hubeeert - 01-03-2006, 16:16
Siakoś tak
|
|
|