Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Firebee
27-08-2006, 12:27
VII Zlot Mitsubishi Klub Polska
Autor Wiadomość
Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-02-2006, 19:53   VII Zlot Mitsubishi Klub Polska

skopiowane z forum MKP:

TOMMY na MKP napisał/a:
Witam serdecznie wszystkich fanów Mitsubishi.

Znamy już datę "Wielkiego 7 Zlotu Mitsubishi Klub Polska".

Oto ona: 17-18.06.2006 :)

Prosimy rezerwować sobie ten czas :) Zlot tym razem odbędzie się w gościnnych progach naszego kochanego Śląska. W przyszłym tyg. podamy wszystkie szczegóły dot. tej długo oczekiwanej imprezy."

Wiecej info na www.mitsubishiklub.pl

zamieszczony cytat jest informacją dla tych, którzy nie zagladaja na MKP a chcieliby sie pojawic na Zlocie zorganizowanym przez ten Klub

Pozdrawiam
Firek
Ostatnio zmieniony przez Firebee 27-08-2006, 12:25, w całości zmieniany 3 razy  

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 25-02-2006, 21:50   

Fir - a dlaczego Tommy ma się chwalić akurat tutaj :?:
To zlot MKP więc kto jest w MKP to pewnie wie juz o tym.

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Wysłany: 25-02-2006, 22:24   

A widzisz dlatego bo nie nalezy dzielic na "ludzi z MKP" i "ludzi z Mitsumaniakow"

Bo w wiekszosci to Ci sami ludzie, wiec dajmy szanse by dowiedzieli sie o Zlotach wszyscy.. Jesli Tobie przeszkadza to nie pojedziesz na zlot MKP no nie?

Ale nie dzielmy wlascicieli Mitsubishi i dajmy kazdemu szanse pojawienia sie na roznych zlotach.. No chyba ze Zlot MKP jest tylko zarezerwowany dla Klubowiczow, to przepraszam, skasuje posta.. Dotychczas nie znalazlem takich informacji.
Pozdro
Firek

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 26-02-2006, 12:02   

Firebee napisał/a:
A widzisz dlatego bo nie nalezy dzielic na "ludzi z MKP" i "ludzi z Mitsumaniakow"
Bo w wiekszosci to Ci sami ludzie, wiec dajmy szanse by dowiedzieli sie o Zlotach wszyscy.. Jesli Tobie przeszkadza to nie pojedziesz na zlot MKP no nie?

A widzisz - w większości to ci sami ludzie są więc już pewnie wiedzą, że MKP robi zlot w tym miejscu i w tym czasie. Po co więc powielać temat.
Nie bardzo wiem co mi ma przeszkadzać ale jeśli będę zainteresowany zlotem to będę szukał informacji u źródła i tam też się zapisywał (zdaje się, że miałem nawet przydzielony numerek MKP)
Wiesz, co do dzielenia ludzi na "z MKP", "Maniaki", itd. to jestem daleki od tego. Natomiast wrażenie mam takie, że sympatią te dwie grupy do siebie nie pałają. Przykładów można znaleźć kilka.

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 26-02-2006, 12:28   

Jacek :D Firek :D no nie róbcie wojny :wink:

Firek - zamieściłeś info - ok.
Jacek wyraziłeś swoje zdanie - ok - jak najbardziej masz do tego prawo.
Proszę tylko żeby nie robić OT bo zgodnie z tym co ostatnio napisałem wlepię wam po ostrzeżeniu, :wink: temat jest o Zlocie MKP. A nie o animozjach wzajemnych :roll: .

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 26-02-2006, 20:09   

Zacytujmy naszego GURU Bartka:
"Ludzie nie dzielą się na Mitsumaniaków i MKPowców, lecz na mądrych i głupich".

Zresztą piękną parafraza ze wspaniałego filmu Sami swoi.

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 26-02-2006, 20:23   

Krzyzak napisał/a:
"Ludzie nie dzielą się na Mitsumaniaków i MKPowców, lecz na mądrych i głupich".

szkoda ze nie brzmi "..., lecz na madrych i madrych" ale co tam podobno czlowiek sie glupi rodzi i glupi umiera :D

arrow
[Usunięty]

Wysłany: 27-02-2006, 19:55   

hehe czyli jak jestem modem na MKP i Mitsumaniakach to jestem scigany i wyklety? :?

[ Dodano: Pon Lut 27, 2006 9:56 pm ]
moim zdaniem sa to rownolegle organizacje a nie przeciwne sobie ...

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 27-02-2006, 21:14   

arrow napisał/a:
moim zdaniem sa to rownolegle organizacje a nie przeciwne sobie ...

dokladnie uwazam tak samo, dlatego z checia obejrze te same twarzyczki na obu zlotach, oczywiscie jesli uda mi sie uczestniczyc w obu
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

wichura1 
moderator mitsumaniak
download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Wysłany: 28-02-2006, 00:08   

A ja nie życzę sobie, żeby ktoś naskakiwał na moich przyjaciół z MKP i Mitsumaniaków. Należę do obydwu klubów, jak ktoś mi nie pasuje to go po prostu ignoruję, nie ma przymusu wypowiadania się we wszystkich wątkach. No chyba, że coś się zmieniło ostatnio :roll: :roll: :roll:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 28-02-2006, 11:15   

arrow, :shock: :?:
arrow napisał/a:
jestem scigany i wyklety

wichura1, popieram
arrow napisał/a:
moim zdaniem sa to rownolegle organizacje a nie przeciwne sobie

I pod tym sie podpiszę.
Jak część z Was pamięta byłem na MKP moderatorem większości działów. Odszedłem po konflikcie z tzw. Zarządem a co do ludzi - no luuudzie :D przecież ja Was KOCHAM :!:

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

SEBULBON
[Usunięty]

Wysłany: 01-03-2006, 15:30   

Ludzie ludziska przecież mamy jeden cel, tak jak mitsumaniacy i mkapowscy kochają te samą markę to dlaczego mamy być przeciwko sobie , należe do obydwóch klubów i w jednym i w drugim klubie są ludzie z którymi warto nawiązywać kontakty, im wiecej nas tym lepiej :D

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 01-03-2006, 16:08   

Cytat:
i w jednym i w drugim klubie są ludzie z którymi warto nawiązywać kontakty, im wiecej nas tym lepiej

Popieram w 100%
I dlatego może się pokażę w Poznaniu :D

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 01-03-2006, 16:13   

Hubeeert napisał/a:
I dlatego może się pokażę w Poznaniu

po pyry wpadniesz??:D
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 01-03-2006, 16:16   

Siakoś tak :wink:

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi