To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Runner Techniczne - przycisk

Anonymous - 26-03-2006, 10:26
Temat postu: przycisk
Witam serdecznie.W moim runnerze jest taki czerwonawy przycisk po lewej stronie troche ponizej kolumny kierownicy. Do czego to jest?
pzdr,

JCH - 26-03-2006, 12:52

Raz kozie śmierć. Zamknij oczy, zatkaj uszy .... naciśnij.
Może nie wybuchnie ;)

Na poważnie to czekaj aż odezwie się ktoś z Runnerem :)

Maciek - 26-03-2006, 12:59

JCH, jak moższ a ja sie powstrzymalem od takiego pieknego pota o Bondzie :) i wcale nie tu tylko w "przepraszam, nie moglem sie opanowac" w OT ale ....
Czekam na kare prosze o łagodny jej wymiar :oops:

Anonymous - 27-03-2006, 10:12

Maciek napisał/a:
JCH, powstrzymalem od takiego pieknego pota o Bondzie :)

Wal smialo :)
a co do przycisku, wiem, ze to smieszne, przyciskalem ale nic. Na wielu forach motoryzacyjnych padaja posty o "pprzyciskach" i sam sie z tego smieje. Fakt faktem, jest takie cos i denerwuje mnie, ze nie wiem, do czego.

pzdr,

tomusn - 27-03-2006, 10:24

No właśnie muszę sprawdzić, bo zwątpiłem z lekka, ale wydaje mi się, że nic takiego nie mamy, a już czerwonawego to w ogóle
a jaki rocznik Runnera?

Anonymous - 27-03-2006, 10:40

Wstawie dzis fotke tego czegos. Runner 1995.
tomusn - 27-03-2006, 10:43

czyli w środku powinien być taki jak nasz, dziś pójdę zajrzeć pod kierownicę
Anonymous - 27-03-2006, 10:48

troche w lewo w kierunku drzwi. tam nawet jest takie wytloczenie prostokatne fabryczne na przycisk.

[ Dodano: 28-03-2006, 16:29 ]
To jest to:

[ Dodano: 29-03-2006, 14:15 ]
tomusn,

i jak, Wiesz juz cos?

[ Dodano: 31-03-2006, 08:52 ]
Pośmiali sie co niektórzy ze mnie, ale jak nie wiedzialem, do czego ten przycisk to dalej nie wiem :)

[ Dodano: 31-03-2006, 23:37 ]
tomusn napisał/a:

Mam teraz wyrzuty sumienia. Facet juz 4 dni tam siedzi i ogląda. Może coś sie stało?

Anonymous - 08-04-2006, 19:12

Witam. Ten przycisk przypomina mi - przycisk od autoalarmu. Kiedyś w Toyocie Corolli miałem taki alarm. Pilot, a własciwie coś co przypomina pilota przykładało się do specjalnego czujnika umiejscowionego najczęściej w dolnym rogu szyby. następnie aby odpalić autko należało najpierw przycisnąc TAKI SAMIUTKI PRZYCISK i dopiero wtedy przekręcić kluczyk w stacyjce. Przycisk jest identyczny jaki i ja kiedyś miałem ale oczywiście mogę się mylić. Pozdrawiam.
tomusn - 08-04-2006, 21:09

robb napisał/a:
[ Dodano: 31-03-2006, 23:37 ]
tomusn napisał/a:

Mam teraz wyrzuty sumienia. Facet juz 4 dni tam siedzi i ogląda. Może coś sie stało?

sorki nie było mnie chwilkę :roll:

my tam nic nie mamy :!: :?:

Anonymous - 08-04-2006, 21:12

wojtasek5 napisał/a:
Witam. Ten przycisk przypomina mi - przycisk od autoalarmu. Kiedyś w Toyocie Corolli miałem taki alarm. Pilot, a własciwie coś co przypomina pilota przykładało się do specjalnego czujnika umiejscowionego najczęściej w dolnym rogu szyby. następnie aby odpalić autko należało najpierw przycisnąc TAKI SAMIUTKI PRZYCISK i dopiero wtedy przekręcić kluczyk w stacyjce. Przycisk jest identyczny jaki i ja kiedyś miałem ale oczywiście mogę się mylić. Pozdrawiam.

Dzieki, ale to nie to na pewno, bo mam inny immobilizer. Chyba, ze wczesniej byl inny. Jeszcze raz wszystkim dziekuje za zainteresowanie i licze, ze jeszcze kiedys sie dowiem co to:)

Pozdrawiam,