|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Adaho_krak 27-06-2008, 17:23 |
przycisk |
Autor |
Wiadomość |
robb [Usunięty]
|
Wysłany: 26-03-2006, 10:26 przycisk
|
|
|
Witam serdecznie.W moim runnerze jest taki czerwonawy przycisk po lewej stronie troche ponizej kolumny kierownicy. Do czego to jest?
pzdr, |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 26-03-2006, 12:52
|
|
|
Raz kozie śmierć. Zamknij oczy, zatkaj uszy .... naciśnij.
Może nie wybuchnie
Na poważnie to czekaj aż odezwie się ktoś z Runnerem |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Maciek
Mitsumaniak MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
Pomógł: 10 razy Dołączył: 23 Paź 2005 Posty: 3205 Skąd: Szczecin
|
|
|
|
 |
robb [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2006, 10:12
|
|
|
Maciek napisał/a: | JCH, powstrzymalem od takiego pieknego pota o Bondzie |
Wal smialo
a co do przycisku, wiem, ze to smieszne, przyciskalem ale nic. Na wielu forach motoryzacyjnych padaja posty o "pprzyciskach" i sam sie z tego smieje. Fakt faktem, jest takie cos i denerwuje mnie, ze nie wiem, do czego.
pzdr, |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 27-03-2006, 10:24
|
|
|
No właśnie muszę sprawdzić, bo zwątpiłem z lekka, ale wydaje mi się, że nic takiego nie mamy, a już czerwonawego to w ogóle
a jaki rocznik Runnera? |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
robb [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2006, 10:40
|
|
|
Wstawie dzis fotke tego czegos. Runner 1995. |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

|
Wysłany: 27-03-2006, 10:43
|
|
|
czyli w środku powinien być taki jak nasz, dziś pójdę zajrzeć pod kierownicę |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
robb [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2006, 10:48
|
|
|
troche w lewo w kierunku drzwi. tam nawet jest takie wytloczenie prostokatne fabryczne na przycisk.
[ Dodano: 28-03-2006, 16:29 ]
To jest to:
[ Dodano: 29-03-2006, 14:15 ]
tomusn,
i jak, Wiesz juz cos?
[ Dodano: 31-03-2006, 08:52 ]
Pośmiali sie co niektórzy ze mnie, ale jak nie wiedzialem, do czego ten przycisk to dalej nie wiem
[ Dodano: 31-03-2006, 23:37 ]
tomusn napisał/a: | czyli w środku powinien być taki jak nasz, dziś pójdę zajrzeć pod kierownicę |
Mam teraz wyrzuty sumienia. Facet juz 4 dni tam siedzi i ogląda. Może coś sie stało? |
|
|
|
 |
wojtasek5 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-04-2006, 19:12
|
|
|
Witam. Ten przycisk przypomina mi - przycisk od autoalarmu. Kiedyś w Toyocie Corolli miałem taki alarm. Pilot, a własciwie coś co przypomina pilota przykładało się do specjalnego czujnika umiejscowionego najczęściej w dolnym rogu szyby. następnie aby odpalić autko należało najpierw przycisnąc TAKI SAMIUTKI PRZYCISK i dopiero wtedy przekręcić kluczyk w stacyjce. Przycisk jest identyczny jaki i ja kiedyś miałem ale oczywiście mogę się mylić. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

|
Wysłany: 08-04-2006, 21:09
|
|
|
robb napisał/a: | [ Dodano: 31-03-2006, 23:37 ]
tomusn napisał/a:
czyli w środku powinien być taki jak nasz, dziś pójdę zajrzeć pod kierownicę
Mam teraz wyrzuty sumienia. Facet juz 4 dni tam siedzi i ogląda. Może coś sie stało? |
sorki nie było mnie chwilkę
my tam nic nie mamy |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
robb [Usunięty]
|
Wysłany: 08-04-2006, 21:12
|
|
|
wojtasek5 napisał/a: | Witam. Ten przycisk przypomina mi - przycisk od autoalarmu. Kiedyś w Toyocie Corolli miałem taki alarm. Pilot, a własciwie coś co przypomina pilota przykładało się do specjalnego czujnika umiejscowionego najczęściej w dolnym rogu szyby. następnie aby odpalić autko należało najpierw przycisnąc TAKI SAMIUTKI PRZYCISK i dopiero wtedy przekręcić kluczyk w stacyjce. Przycisk jest identyczny jaki i ja kiedyś miałem ale oczywiście mogę się mylić. Pozdrawiam. |
Dzieki, ale to nie to na pewno, bo mam inny immobilizer. Chyba, ze wczesniej byl inny. Jeszcze raz wszystkim dziekuje za zainteresowanie i licze, ze jeszcze kiedys sie dowiem co to:)
Pozdrawiam, |
|
|
|
 |
|
|