Inne modele Mitsubishi - info od jednego moda
kordiank2 - 25-05-2005, 14:58 Temat postu: info od jednego moda od razu na wstępie zaznaczam, że poniżej są moje poglądy, które - mam tylko taką nadzieję - być może podziela i reszta modów.
na początku dziękuję za gratulacje z powodu mianowania.
a teraz do rzeczy: nie jestem przeciwnikiem "ględzenia" na forum i raczej sam nie jestem znów aż taki porządny. bez przesady więc z tym "on topic" - porządek to musi być w wojsku, a w pracy wystarczy, że wiem, gdzie co leży i tu preferuję raczej "artystyczny nieład". trzeba jednak być ostrożnym, bo jeśli któryś z modów nie podziela mego zdania ...
zawsze chętnie czytam w postach jakieś dywagacje i odskocznie od tematu głównego - zwłaszcza, jeśli znajdzie się w nich coś z jajem. w ogóle takie posty więcej o nas mówią niż trzymanie się suchych faktów. to tyle, a poza brakiem dyscypliny, to chętnie pomogę "innym modelom" jeśli tylko będę mógł.
hubeeert - to tłustym drukiem było na temat i mam nadzieję, że dzięki temu ten post zakwalifikuje się do tego działu
Anonymous - 25-05-2005, 15:36
Jak to się mówi, więcej tu działaczy niż graczy
Hubeeert - 25-05-2005, 17:57
Fido masz rację ale mama nadzieję że właściciele pozostałych wynalazków Mitsu takich jak Sapporo i reszta bractwa tu trafią
Kordian to Twój dział ja się nie wtrącam
Kofi - 25-05-2005, 19:23
czy mozna zatem uznac ze dzial kordianamoze sluzyc bzdurnym rozmowom?
Swoja droga masz racje, kazdy w swoich opiniach wyraza siebie. Ciezko siebie wyrazic w suchych poradach. Z drugiej jednak strony ciezko sie szuka konkretnych informacji jak w topicku same ot (off topic). I tworzy sie takie bledne kolo.
kordiank2 - 27-05-2005, 09:17
Kofi napisał/a: | czy mozna zatem uznac ze dzial kordianamoze sluzyc bzdurnym rozmowom?
Swoja droga masz racje, kazdy w swoich opiniach wyraza siebie. Ciezko siebie wyrazic w suchych poradach. Z drugiej jednak strony ciezko sie szuka konkretnych informacji jak w topicku same ot (off topic). I tworzy sie takie bledne kolo. |
...no nie chciałbym, żeby to był "mój" dział. jak to było gdzieś napisane: jest to "serwis tworzony przez nas dla nas".
i to, że nie zawsze musi być "on topic", nie oznacza wcale "bzdurnych rozmów". np. jak to było w "opowieściach o celestynie" na forum mkp - ludzie z reguły trzymają się jakiegoś wątku, a przy okazji miło jest popatrzeć, jak ktoś kibicuje twoim poczynaniom i wcale nie bez sensu były wklejone fotki tomiegocrazy (odrestaurowane fto itp), czy krótkie posty z zapytaniami niby nie w temacie, albo opiniami - kto śledził tamten temat ten wie o co mi mniej więcej chodzi.
zauważyłem, że w większości postów, jeśli ktoś pisze nie na temat, to robi to bardzo krótko i w sumie -mi osobiście- nie przeszkadza to w ogarnięciu istoty jakiegoś tematu...
Fido
faktycznie - masz rację z tymi działaczami. jestem świadom tego, że mogę być modem sam dla siebie Jest jednak mała szansa (ale jest) że znajdzie się ktoś, komu pomogę przeczyścić wirtualnie dwugardzielowego mikuni z 78', albo znajdę w swoim "przepastnym" archiwum coś na temat zawieszenia L400pickup ale jak na razie jest lepiej niż u pinina
Hubeeert
mój, nie mój, ale faktem jest, że w stopce działu "inne modele" napisane jest oprócz kordiank2 "moderatorzy"
Anonymous - 29-08-2005, 15:46
korniq! gratulacje a kiedy przyślesz mi okładkę informatora? drukarnia mnie zamorduje - codziennie wydzwaniają!!! i na temat: jaki jest Twój inny model?
kordiank2 - 30-08-2005, 10:29
reweler napisał/a: | i na temat: jaki jest Twój inny model? |
...no, panie, same inne modele. wystarczy wytężyć wzrok i popatrzeć w mój podpis---->
i zamykam ten temat, bo miał być strykte informacyjny, a robi się dyskusja
|
|
|