Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
info od jednego moda
Autor Wiadomość
kordiank2 
Mitsumaniak
MojTytułJestZaDługi

Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-05-2005, 14:58   info od jednego moda

od razu na wstępie zaznaczam, że poniżej są moje poglądy, które - mam tylko taką nadzieję - być może podziela i reszta modów.

na początku dziękuję za gratulacje z powodu mianowania.
a teraz do rzeczy: nie jestem przeciwnikiem "ględzenia" na forum i raczej sam nie jestem znów aż taki porządny. bez przesady więc z tym "on topic" - porządek to musi być w wojsku, a w pracy wystarczy, że wiem, gdzie co leży i tu preferuję raczej "artystyczny nieład". trzeba jednak być ostrożnym, bo jeśli któryś z modów nie podziela mego zdania :lol: ...
zawsze chętnie czytam w postach jakieś dywagacje i odskocznie od tematu głównego - zwłaszcza, jeśli znajdzie się w nich coś z jajem. w ogóle takie posty więcej o nas mówią niż trzymanie się suchych faktów. to tyle, a poza brakiem dyscypliny, to chętnie pomogę "innym modelom" jeśli tylko będę mógł.
hubeeert - to tłustym drukiem było na temat i mam nadzieję, że dzięki temu ten post zakwalifikuje się do tego działu :roll:

DZIEŁA na SZTUKI

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 25-05-2005, 15:36   

Jak to się mówi, więcej tu działaczy niż graczy ;-)

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 25-05-2005, 17:57   

Fido :D masz rację ale mama nadzieję że właściciele pozostałych wynalazków Mitsu takich jak Sapporo i reszta bractwa tu trafią :D
Kordian to Twój dział ja się nie wtrącam :wink:

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Wysłany: 25-05-2005, 19:23   

czy mozna zatem uznac ze dzial kordianamoze sluzyc bzdurnym rozmowom? :D

Swoja droga masz racje, kazdy w swoich opiniach wyraza siebie. Ciezko siebie wyrazic w suchych poradach. Z drugiej jednak strony ciezko sie szuka konkretnych informacji jak w topicku same ot (off topic). I tworzy sie takie bledne kolo. :)

kordiank2 
Mitsumaniak
MojTytułJestZaDługi

Wysłany: 27-05-2005, 09:17   

Kofi napisał/a:
czy mozna zatem uznac ze dzial kordianamoze sluzyc bzdurnym rozmowom? :D

Swoja droga masz racje, kazdy w swoich opiniach wyraza siebie. Ciezko siebie wyrazic w suchych poradach. Z drugiej jednak strony ciezko sie szuka konkretnych informacji jak w topicku same ot (off topic). I tworzy sie takie bledne kolo. :)

...no nie chciałbym, żeby to był "mój" dział. jak to było gdzieś napisane: jest to "serwis tworzony przez nas dla nas".
i to, że nie zawsze musi być "on topic", nie oznacza wcale "bzdurnych rozmów". np. jak to było w "opowieściach o celestynie" na forum mkp - ludzie z reguły trzymają się jakiegoś wątku, a przy okazji miło jest popatrzeć, jak ktoś kibicuje twoim poczynaniom i wcale nie bez sensu były wklejone fotki tomiegocrazy (odrestaurowane fto itp), czy krótkie posty z zapytaniami niby nie w temacie, albo opiniami - kto śledził tamten temat ten wie o co mi mniej więcej chodzi.
zauważyłem, że w większości postów, jeśli ktoś pisze nie na temat, to robi to bardzo krótko i w sumie -mi osobiście- nie przeszkadza to w ogarnięciu istoty jakiegoś tematu...

Fido
faktycznie - masz rację z tymi działaczami. jestem świadom tego, że mogę być modem sam dla siebie :lol: Jest jednak mała szansa (ale jest) że znajdzie się ktoś, komu pomogę przeczyścić wirtualnie dwugardzielowego mikuni z 78', albo znajdę w swoim "przepastnym" archiwum coś na temat zawieszenia L400pickup :P ale jak na razie jest lepiej niż u pinina :P

Hubeeert
mój, nie mój, ale faktem jest, że w stopce działu "inne modele" napisane jest oprócz kordiank2 "moderatorzy" :shock:

DZIEŁA na SZTUKI

reweler
[Usunięty]

Wysłany: 29-08-2005, 15:46   

korniq! gratulacje a kiedy przyślesz mi okładkę informatora? drukarnia mnie zamorduje - codziennie wydzwaniają!!! i na temat: jaki jest Twój inny model?

kordiank2 
Mitsumaniak
MojTytułJestZaDługi

Wysłany: 30-08-2005, 10:29   

reweler napisał/a:
i na temat: jaki jest Twój inny model?

...no, panie, same inne modele. wystarczy wytężyć wzrok i popatrzeć w mój podpis---->

i zamykam ten temat, bo miał być strykte informacyjny, a robi się dyskusja :lol:

DZIEŁA na SZTUKI

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi