To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Space Stara - [MSS ALL] SS w "Zakupie kontrolowanym"

Anonymous - 12-05-2008, 22:41
Temat postu: [MSS ALL] SS w "Zakupie kontrolowanym"
W tym tygodniu w programie "Zakup kontrolowany" w TVN Turbo jest prezentowany MSS 1.8 GDI. Może ktoś noszący się z zamiarem zakupu tego autka znajdzie tam parę odpowiedzi na swoje pytania :)
Hubeeert - 12-05-2008, 23:20

Pewnie tak jak w porównaniu Carismy z C klasą :D
Rafal_Szczecin - 12-05-2008, 23:27

djandrew napisał/a:
W tym tygodniu w programie "Zakup kontrolowany" w TVN Turbo jest prezentowany MSS 1.8 GDI. Może ktoś noszący się z zamiarem zakupu tego autka znajdzie tam parę odpowiedzi na swoje pytania

taaa :D zwlaszcza, ze DiD montowany w space starze czy tez carismie jest " konstrukcja japonska" i ma "105" koni :)

Anonymous - 13-05-2008, 00:06

Ekhm... ja się do niego przymierzałem, ale jeszcze się waham ;)
A z programu na TVNTurbo niewiele wynika - tyle tylko, że SpaceStar jest "wąski" i dwóch Pudzianów się z przodu nie zmieści :D
Szkoda, że go nie "wytrzęśli"... ten SS (i Mazda 323) to kolejne już auta od tego samego sprzedawcy, pokazywane w Zakupie kontrolowanym...

:) J.

Anonymous - 13-05-2008, 00:26

Fakt faktem mogli by trochę zwiększyć wiedzę na temat modelu, silników itd, ale też nie jest to program, w którym samochód jest dokładnie przedstawiany wraz ze specyfikacją techniczną, tylko po bieżnie porównywany z innymi modelami w podobnym przedziale cenowym. Przynajmniej ja tak na to patrzę. Ciężko jest też o każdym samochodzie wiedzieć wszystko.

Mi najbardziej podobało się stwierdzenie, że tak naprawdę nie wiadomo czym jest SS. Za niski na vana, za krótki na kombi :)

Robson86 - 13-05-2008, 07:39

djandrew napisał/a:
Fakt faktem mogli by trochę zwiększyć wiedzę na temat modelu, silników itd

Dla nich pewnie Mitsubishi dalej jest egzotyczna marka o ktorej malo wiedza :D
Cieszy za to bogata wiedza o autach z za zachodniej granicy :P :D
Pozdroo

Hubeeert - 13-05-2008, 16:10

Jacho napisał/a:
A z programu na TVNTurbo niewiele wynika - tyle tylko, że SpaceStar jest "wąski" i dwóch Pudzianów się z przodu nie zmieści

Nie wiem jak to sprawdzali ale zmieściłem się ja 203cm/112kg i kumpel 180cm/130kg. Może nie Pudziany ale mali nie jesteśmy :D

JCH - 13-05-2008, 19:23

Hubeeert napisał/a:
Nie wiem jak to sprawdzali ale zmieściłem się ja 203cm/112kg i kumpel 180cm/130kg. Może nie Pudziany ale mali nie jesteśmy :D
Nie wiem ile waży Pudzian ale jest .... deko szerszy.
A przy okazji .... Ja bym Pudziana do swojego Spejsa nie wpuścił. Przecież auto wtedy musi krzywo jechać :wink:

saphire - 13-05-2008, 20:49

No herezję straszną zapodawał prowadzący - w SS był GDI 1.8 "115 koni" i tak cały program a dopiero w podsumowaniu napisali na planszy że GDI ale 122 konie :D
saphire - 14-05-2008, 10:20

Choć fakt że w ogólności tego pokazu to jednak chwalili silnik że dobrze ciągnie od dołu, że nie trzeba kręcić, że w trasie mało pali ale jak pociśniesz to mocno idzie i wtedy już normalnie pali więc imho tylko ta wpadka z mocą ich trochę pogrążyła.