Dolnośląskie - kanał samochodowy we wrocku
Anonymous - 31-05-2008, 15:16 Temat postu: kanał samochodowy we wrocku witam,
czy zna ktoś miejsce we wrocławiu/w okolicach wrocławia, gdzie możnaby wjechać na kanał i obejrzeć na spokojnie podwozie auta? ostatnio znalazlem taki na parkingu... pod poznaniem;), a we wrocławiu nie moge trafic.
pozdrawiam!
Anonymous - 31-05-2008, 19:41
ok, obejrze te dwa;)
dzieki za info!
pozdrawiam
Dodano 01-06-2008
witam ponownie,
odwiedzilem wskazane miejsca.
na bierutowskiej (jadac w kierunku bosha) znalazlem podjazd po lewej stronie na terenie jakiejs bazy samochodowej (chyba agolma). niestety brama zamknieta
z kolei na paprotnej udalo mi sie wynegocjowac z "waznymi" panami z ochrony wjazd na kanal (kanal jest na parkingu dla pracownikow i panowie ochroniarze kreca nosem troche), ale okazalo sie ze mocno zahaczam zderzakiem przy probach wjazdu - odpuscilem
no i szukam dalej
pozdrawiam!
tedi58 - 01-06-2008, 17:56
Pozdrowienia dla wszystkich ,,Misiaczków'' z gorącego wrocka,odnośnie kanału jest taki w byłej gazowni obok Trzebnickiej chcą 2pln za 1godz,lub darmowy przedłużenie ul.Redygiera,jest tam duży parking piaskowy podejrzewam ze z rana nikt nie będzie zajmował kanału.
czekoladka_1981 - 01-06-2008, 18:12
tedi58 napisał/a: | przedłużenie ul.Redygiera,jest tam duży parking piaskowy podejrzewam ze z rana nikt nie będzie zajmował kanału. |
Może masz na myśli ul Śrutową bliżej ul Drobnera. Jest ale ma szlaban na kłódkę.
Juiceman - 01-06-2008, 22:10
czekoladka_1981 napisał/a: | tedi58 napisał/a: | przedłużenie ul.Redygiera,jest tam duży parking piaskowy podejrzewam ze z rana nikt nie będzie zajmował kanału. |
Może masz na myśli ul Śrutową bliżej ul Drobnera. Jest ale ma szlaban na kłódkę. |
Tak ale obok jest mechanik od polonezow i duzych fiatow - on ma kluczyk
Anonymous - 02-06-2008, 08:05
Soldi napisał/a: | Gorzkim, a co dokładnie chcesz na tym kanale robić...mam znajomego z podnośnikiem stacjonarnym i mogę podpytać czy mógłbyś podjechać...tylko zależy na jak długo bo też ma gość sporo roboty. |
Dzieki wielkie!!, ale nie bede robil klopotu. Podjade w tygodniu na stacje diagnostyczna (mam ją tuż kolo pracy) i mysle ze za pare zlotych wpuszcza mnie na kanal. Ale raz jeszcze dzieki
A sprawa jest taka, że prawie od nowosci "obija" mi sie coz z przodu pod podloga na nierownosciach. W serwisie zglaszalem, podobno cos podzialali ale nie za bardzo to pomoglo i sprobuje sam zlokalizowac co to.
Pozdrawiam!
Anonymous - 02-06-2008, 12:19
Na Nowym Dworze koło Polo Marketu masz parking strzeżony. Kupisz dziadkowi dwa BRO i korzystasz z kanału do woli. Prąd też jest.
|
|
|