kanał samochodowy we wrocku |
Autor |
Wiadomość |
Gorzkim [Usunięty]
|
Wysłany: 31-05-2008, 15:16 kanał samochodowy we wrocku
|
|
|
witam,
czy zna ktoś miejsce we wrocławiu/w okolicach wrocławia, gdzie możnaby wjechać na kanał i obejrzeć na spokojnie podwozie auta? ostatnio znalazlem taki na parkingu... pod poznaniem;), a we wrocławiu nie moge trafic.
pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Gorzkim [Usunięty]
|
Wysłany: 31-05-2008, 19:41
|
|
|
ok, obejrze te dwa;)
dzieki za info!
pozdrawiam
Dodano 01-06-2008
witam ponownie,
odwiedzilem wskazane miejsca.
na bierutowskiej (jadac w kierunku bosha) znalazlem podjazd po lewej stronie na terenie jakiejs bazy samochodowej (chyba agolma). niestety brama zamknieta
z kolei na paprotnej udalo mi sie wynegocjowac z "waznymi" panami z ochrony wjazd na kanal (kanal jest na parkingu dla pracownikow i panowie ochroniarze kreca nosem troche), ale okazalo sie ze mocno zahaczam zderzakiem przy probach wjazdu - odpuscilem
no i szukam dalej
pozdrawiam! |
|
|
|
 |
tedi58
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma
|
Wysłany: 01-06-2008, 17:56
|
|
|
Pozdrowienia dla wszystkich ,,Misiaczków'' z gorącego wrocka,odnośnie kanału jest taki w byłej gazowni obok Trzebnickiej chcą 2pln za 1godz,lub darmowy przedłużenie ul.Redygiera,jest tam duży parking piaskowy podejrzewam ze z rana nikt nie będzie zajmował kanału. |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-06-2008, 18:12
|
|
|
tedi58 napisał/a: | przedłużenie ul.Redygiera,jest tam duży parking piaskowy podejrzewam ze z rana nikt nie będzie zajmował kanału. |
Może masz na myśli ul Śrutową bliżej ul Drobnera. Jest ale ma szlaban na kłódkę. |
EA5W

|
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-06-2008, 22:10
|
|
|
czekoladka_1981 napisał/a: | tedi58 napisał/a: | przedłużenie ul.Redygiera,jest tam duży parking piaskowy podejrzewam ze z rana nikt nie będzie zajmował kanału. |
Może masz na myśli ul Śrutową bliżej ul Drobnera. Jest ale ma szlaban na kłódkę. |
Tak ale obok jest mechanik od polonezow i duzych fiatow - on ma kluczyk |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
Gorzkim [Usunięty]
|
Wysłany: 02-06-2008, 08:05
|
|
|
Soldi napisał/a: | Gorzkim, a co dokładnie chcesz na tym kanale robić...mam znajomego z podnośnikiem stacjonarnym i mogę podpytać czy mógłbyś podjechać...tylko zależy na jak długo bo też ma gość sporo roboty. |
Dzieki wielkie!!, ale nie bede robil klopotu. Podjade w tygodniu na stacje diagnostyczna (mam ją tuż kolo pracy) i mysle ze za pare zlotych wpuszcza mnie na kanal. Ale raz jeszcze dzieki
A sprawa jest taka, że prawie od nowosci "obija" mi sie coz z przodu pod podloga na nierownosciach. W serwisie zglaszalem, podobno cos podzialali ale nie za bardzo to pomoglo i sprobuje sam zlokalizowac co to.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Okrutnik [Usunięty]
|
Wysłany: 02-06-2008, 12:19
|
|
|
Na Nowym Dworze koło Polo Marketu masz parking strzeżony. Kupisz dziadkowi dwa BRO i korzystasz z kanału do woli. Prąd też jest. |
|
|
|
 |
|