[XX-92]Colt C50 i starsze - instrukcja colt 1,5 GLXi(elektryczne lusterka)
Anonymous - 01-05-2006, 01:51 Temat postu: instrukcja colt 1,5 GLXi(elektryczne lusterka) witam serdecznie .poszukuje instrukcji do colcika 1,5 glxi '90(najlepiej z polskim opisem)
w sumie to mam jeszcze jeden problemik w tym colciaku podobnierz sa elektryczne lusterka (ten samochodzik nabyla moja dziewczyna a ze niemam go nacodzien tak wiedz niemoge nic w nim popatrzec ani zrobic)prosze was forumowicze o opisanie mi gdzie znajduje sie jakis wlacznik ustawienia tych lusterek (jak obsluguje sie takie cacuszko)acha przy podlokietniku znajduje sie przelacznik dzialo on mniejwiecej na zasadzie lewo, stop ,prawo. moze ktos orjentuje sie do czego on sluzy.serdecznei dziekuje i pozdrawiam .3majcie sie .
josie - 01-05-2006, 12:43
Ten przełącznik przy podłokietniku to właśnie ustawianie lusterek. W środku ramki jest dzybek którym wybierasz lusterko prawe albo lewe, a wciskając ramkę naokoło dzybka ustawiasz lusterko (prawo, lewo, góra, dół)
Instrukcji po polsku nie ma.
Jak interesuje Cię niemiecka zgłoś się do tomsuna.
Pozdro
Anonymous - 01-05-2006, 15:02
dziekuje josie za szybkie objasnienie tego problemiku,pozdrawiam.nara
tomusn - 02-05-2006, 22:37
instrukcja powoli powinna już być na serwerze Wichury1, poszukaj w FAQ, jak jeszcze nie ma to daj znać do mnie na maila, lub GG
|
|
|