|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 23-03-2007, 00:41 |
instrukcja colt 1,5 GLXi(elektryczne lusterka) |
Autor |
Wiadomość |
bazyl05 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-05-2006, 01:51 instrukcja colt 1,5 GLXi(elektryczne lusterka)
|
|
|
witam serdecznie .poszukuje instrukcji do colcika 1,5 glxi '90(najlepiej z polskim opisem)
w sumie to mam jeszcze jeden problemik w tym colciaku podobnierz sa elektryczne lusterka (ten samochodzik nabyla moja dziewczyna a ze niemam go nacodzien tak wiedz niemoge nic w nim popatrzec ani zrobic)prosze was forumowicze o opisanie mi gdzie znajduje sie jakis wlacznik ustawienia tych lusterek (jak obsluguje sie takie cacuszko)acha przy podlokietniku znajduje sie przelacznik dzialo on mniejwiecej na zasadzie lewo, stop ,prawo. moze ktos orjentuje sie do czego on sluzy.serdecznei dziekuje i pozdrawiam .3majcie sie . |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 167 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 2517 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 01-05-2006, 12:43
|
|
|
Ten przełącznik przy podłokietniku to właśnie ustawianie lusterek. W środku ramki jest dzybek którym wybierasz lusterko prawe albo lewe, a wciskając ramkę naokoło dzybka ustawiasz lusterko (prawo, lewo, góra, dół)
Instrukcji po polsku nie ma.
Jak interesuje Cię niemiecka zgłoś się do tomsuna.
Pozdro |
|
|
|
 |
bazyl05 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-05-2006, 15:02
|
|
|
dziekuje josie za szybkie objasnienie tego problemiku,pozdrawiam.nara |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3974 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 02-05-2006, 22:37
|
|
|
instrukcja powoli powinna już być na serwerze Wichury1, poszukaj w FAQ, jak jeszcze nie ma to daj znać do mnie na maila, lub GG |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
|
|