[92-96]Galant E5xA - Galant E55A - sprzedam
Anonymous - 06-07-2008, 21:01 Temat postu: Galant E55A - sprzedam Nie mam dostępu do działu sprzedam, dlatego tutaj ośmielam się zamieścić ogłoszenie.
Posiadam Galanta E55A z 1993 roku z silnikiem 4g63 SOHC. Zamierzam zdecydowanie go sprzedać bo niestety nie nadaje się do mojej pracy - mnóstwo dróg polnych i połamanego asfaltu. Od 2,5 roku jeżdżę nim i nestety to komfortowe zawieszenie nie wytrzymuje trudów podróży po naszych pięknych bocznych drogach, a ja z kolei nie wytrzymuję kosztów naprawy zawieszenia i to jest jedyna przyczyna sprzedaży. Bo silnik to cudo, poprzedni właściciel założył gaz sekwencyjny ELPIGAS i nie widzę by to silnikowi przeszkadzało, jestem wręcz zadowolony. Cena jaką wywieszę to około 4000 PLN. Aha jutro tj. 07-07-2008 jadę na przegląd, czyli nabywca ma rok spokoju. Dodatkowo nabywca otrzyma ode mnie wszystko o samochodzie w formie elektronicznej na płycie - instrukcje i serwisówkę.
Jeśli nie trafiłem z tematem, to proszę Modów lub Admina o przerzucenie we właściwe miejsce.
|
|
|