|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Galant E55A - sprzedam |
Autor |
Wiadomość |
ptwardy [Usunięty]
|
Wysłany: 06-07-2008, 21:01 Galant E55A - sprzedam
|
|
|
Nie mam dostępu do działu sprzedam, dlatego tutaj ośmielam się zamieścić ogłoszenie.
Posiadam Galanta E55A z 1993 roku z silnikiem 4g63 SOHC. Zamierzam zdecydowanie go sprzedać bo niestety nie nadaje się do mojej pracy - mnóstwo dróg polnych i połamanego asfaltu. Od 2,5 roku jeżdżę nim i nestety to komfortowe zawieszenie nie wytrzymuje trudów podróży po naszych pięknych bocznych drogach, a ja z kolei nie wytrzymuję kosztów naprawy zawieszenia i to jest jedyna przyczyna sprzedaży. Bo silnik to cudo, poprzedni właściciel założył gaz sekwencyjny ELPIGAS i nie widzę by to silnikowi przeszkadzało, jestem wręcz zadowolony. Cena jaką wywieszę to około 4000 PLN. Aha jutro tj. 07-07-2008 jadę na przegląd, czyli nabywca ma rok spokoju. Dodatkowo nabywca otrzyma ode mnie wszystko o samochodzie w formie elektronicznej na płycie - instrukcje i serwisówkę.
Jeśli nie trafiłem z tematem, to proszę Modów lub Admina o przerzucenie we właściwe miejsce. |
|
|
|
 |
|
|