Pajero Ogólne - [Pajero] Warsztat w Poznaniu lub okolicy
Anonymous - 24-08-2008, 21:58 Temat postu: [Pajero] Warsztat w Poznaniu lub okolicy Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Jeżeli popełniłem bląd w lokalizacji tematu lub powielam już istniejący to proszę o wybaczenie(:
Mam pytanie a nawet prośbę do kolegów z Poznania lub okolic jeżdżących Pajero I najlepiej 2.6 benzynka. Czy możecie polecić jakiś warsztat, który potrafiłby zając się takim Miśkiem.
Problem mam z obrotami na benzynie, a co za tym idzie również na gazie bardzo źle pracuje na wolnych obrotach (skacze). Nie korzystałem jeszcze z usług żadnego warsztatu, gdyż większość prac przy moim Miśku wykonuję we własnym zakresie, ale regulacja gaźnika w tym aucie przerasta moje moźliwości
Pozdrawiam
michalp - 25-08-2008, 09:15
cień,
tu masz link do regionalnego forum wielkopolskiego.
Znajdziesz tam kilka polecanych adresów.
Anonymous - 25-08-2008, 09:18
Jak dotąd nie trafiłem na warsztat w okolicach Poznania, który byłby dobry w PAJERO. Co nie znaczy, że nie istnieją ogólnie dobre warsztaty.
Gaźnik przerabiałem ostatnio 4 lata temu w volvo 340. Objaw ten sam: nie można go było ustawić. I, niestety, jedyna rzecz, która mogła temu zaradzić, to nowy gaźnik. Regeneracja, owszem, ale na którką metę, to jedynie półśrodek.
|
|
|