|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 25-08-2008, 13:10 |
[Pajero] Warsztat w Poznaniu lub okolicy |
Autor |
Wiadomość |
cień [Usunięty]
|
Wysłany: 24-08-2008, 21:58 [Pajero] Warsztat w Poznaniu lub okolicy
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Jeżeli popełniłem bląd w lokalizacji tematu lub powielam już istniejący to proszę o wybaczenie(:
Mam pytanie a nawet prośbę do kolegów z Poznania lub okolic jeżdżących Pajero I najlepiej 2.6 benzynka. Czy możecie polecić jakiś warsztat, który potrafiłby zając się takim Miśkiem.
Problem mam z obrotami na benzynie, a co za tym idzie również na gazie bardzo źle pracuje na wolnych obrotach (skacze). Nie korzystałem jeszcze z usług żadnego warsztatu, gdyż większość prac przy moim Miśku wykonuję we własnym zakresie, ale regulacja gaźnika w tym aucie przerasta moje moźliwości
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
michalp
Mitsumaniak Moderator CZx

Auto: Colt CZ5 1.3, Focus II TDCi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 512 Skąd: Poznań
|
|
|
|
 |
Stach [Usunięty]
|
Wysłany: 25-08-2008, 09:18
|
|
|
Jak dotąd nie trafiłem na warsztat w okolicach Poznania, który byłby dobry w PAJERO. Co nie znaczy, że nie istnieją ogólnie dobre warsztaty.
Gaźnik przerabiałem ostatnio 4 lata temu w volvo 340. Objaw ten sam: nie można go było ustawić. I, niestety, jedyna rzecz, która mogła temu zaradzić, to nowy gaźnik. Regeneracja, owszem, ale na którką metę, to jedynie półśrodek. |
|
|
|
 |
|
|