Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gene
25-08-2008, 13:10
[Pajero] Warsztat w Poznaniu lub okolicy
Autor Wiadomość
cień
[Usunięty]

Wysłany: 24-08-2008, 21:58   [Pajero] Warsztat w Poznaniu lub okolicy

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Jeżeli popełniłem bląd w lokalizacji tematu lub powielam już istniejący to proszę o wybaczenie(:
Mam pytanie a nawet prośbę do kolegów z Poznania lub okolic jeżdżących Pajero I najlepiej 2.6 benzynka. Czy możecie polecić jakiś warsztat, który potrafiłby zając się takim Miśkiem.
Problem mam z obrotami na benzynie, a co za tym idzie również na gazie bardzo źle pracuje na wolnych obrotach (skacze). Nie korzystałem jeszcze z usług żadnego warsztatu, gdyż większość prac przy moim Miśku wykonuję we własnym zakresie, ale regulacja gaźnika w tym aucie przerasta moje moźliwości :(
Pozdrawiam

michalp 
Mitsumaniak
Moderator CZx

Auto: Colt CZ5 1.3, Focus II TDCi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-08-2008, 09:15   

cień,

tu masz link do regionalnego forum wielkopolskiego.
Znajdziesz tam kilka polecanych adresów.

Stach
[Usunięty]

Wysłany: 25-08-2008, 09:18   

Jak dotąd nie trafiłem na warsztat w okolicach Poznania, który byłby dobry w PAJERO. Co nie znaczy, że nie istnieją ogólnie dobre warsztaty.

Gaźnik przerabiałem ostatnio 4 lata temu w volvo 340. Objaw ten sam: nie można go było ustawić. I, niestety, jedyna rzecz, która mogła temu zaradzić, to nowy gaźnik. Regeneracja, owszem, ale na którką metę, to jedynie półśrodek.

Odpowiedz do tematu