Carisma - Techniczne - filtr pyłkowy
marecki338 - 13-10-2008, 21:29 Temat postu: filtr pyłkowy witam. carisme mam od 2 tyg zrobiłem cały przegląd i wszystkie filtry. nie moge zlokalizować filtra pyłkowego klimatyzacji, wole sie spytać niż rozbierać cała fure bo na prowincji kołków nie kupie od reki a znajac życie któryś by sie uszkodził. pozdrawiam
Anonymous - 13-10-2008, 21:56
pytanie czy u Ciebie jest taki filtr
bo nie w każdej wersji są
wszystkie wątpliwości rozwiąze ten temat, dokładnie poczytaj
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=1891
Kmer - 13-10-2008, 22:05 Temat postu: Re: filtr pyłkowy
marecki338 napisał/a: | witam. carisme mam od 2 tyg zrobiłem cały przegląd i wszystkie filtry. nie moge zlokalizować filtra pyłkowego klimatyzacji, wole się spytać niż rozbierać cała furę bo na prowincji kołków nie kupie od reki a znając życie któryś by sie uszkodził. pozdrawiam |
Filtr powinien być za schowkiem po prawej stronie kabiny,ale są tez wersje cari które nie posiadają takowego filtra,po prostu producent nie przewidział do tego akurat egzemplarza,taki mały psikus holendrów,albo japończyk.
marecki338 - 13-10-2008, 22:13
dzieki wielkie za pomoc . w takim razie mam klime lecz nie mam filtra pyłkowego a sie martwić zaczełem ze mi sie przywidziało . szukałem za schowkiem bo tam z zasady sa te filtry nic nie widząc zwatpiłem i zarzuciłem łowy.
|
|
|