|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Chooper 14-10-2008, 07:24 |
filtr pyłkowy |
Autor |
Wiadomość |
marecki338
Mitsumaniak
Auto: Outlander 6, COLT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 15 Cze 2007 Posty: 278 Skąd: bartoszyce
|
Wysłany: 13-10-2008, 21:29 filtr pyłkowy
|
|
|
witam. carisme mam od 2 tyg zrobiłem cały przegląd i wszystkie filtry. nie moge zlokalizować filtra pyłkowego klimatyzacji, wole sie spytać niż rozbierać cała fure bo na prowincji kołków nie kupie od reki a znajac życie któryś by sie uszkodził. pozdrawiam |
|
|
|
 |
leser [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 13-10-2008, 22:05 Re: filtr pyłkowy
|
|
|
marecki338 napisał/a: | witam. carisme mam od 2 tyg zrobiłem cały przegląd i wszystkie filtry. nie moge zlokalizować filtra pyłkowego klimatyzacji, wole się spytać niż rozbierać cała furę bo na prowincji kołków nie kupie od reki a znając życie któryś by sie uszkodził. pozdrawiam |
Filtr powinien być za schowkiem po prawej stronie kabiny,ale są tez wersje cari które nie posiadają takowego filtra,po prostu producent nie przewidział do tego akurat egzemplarza,taki mały psikus holendrów,albo japończyk. |
|
|
|
 |
marecki338
Mitsumaniak
Auto: Outlander 6, COLT
Pomógł: 9 razy Dołączył: 15 Cze 2007 Posty: 278 Skąd: bartoszyce
|
Wysłany: 13-10-2008, 22:13
|
|
|
dzieki wielkie za pomoc . w takim razie mam klime lecz nie mam filtra pyłkowego a sie martwić zaczełem ze mi sie przywidziało . szukałem za schowkiem bo tam z zasady sa te filtry nic nie widząc zwatpiłem i zarzuciłem łowy. |
|
|
|
 |
|
|