To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero IV - Akumulatory ci¶nienia - akcja serwisowa !

Anonymous - 02-01-2009, 13:04
Temat postu: Akumulatory ci¶nienia - akcja serwisowa !
Witam. Czy otrzymał kto¶ z Was wezwanie do serwisu w celu sprawdzenia akumulatorów ci¶nienia układu wspomagania hamulców ? Czy ewentualnie kto¶ już sprawdził w serwisie te akumulatorki i jaki był wynik wizyty ? Pozdrawiam.
zbyszekm2 - 02-01-2009, 17:55
Temat postu: Re: Akumulatory ci¶nienia - akcja serwisowa !
butyński napisał/a:
Witam. Czy otrzymał kto¶ z Was wezwanie do serwisu w celu sprawdzenia akumulatorów ci¶nienia układu wspomagania hamulców ? Czy ewentualnie kto¶ już sprawdził w serwisie te akumulatorki i jaki był wynik wizyty ? Pozdrawiam.

Mało prawdopodobne.

Hubeeert - 02-01-2009, 18:26

zbyszekm2 napisał/a:
Mało prawdopodobne.
Bo?
Anonymous - 02-01-2009, 18:50

Ja pytam bo dostałem takie pismo !
Hubeeert - 02-01-2009, 21:41

butyński to jedz i niech sprawdza. Gdybys mogl opisac co i jak po wizycie byloby bardzo milo.

Pozdrawiam

eys28 - 03-01-2009, 14:05

nie dostałem pisma ale poinformowano mnie o takiej akcji jak sie upomniałem w gdańsku w margo o wymianę bagnetu.jak przyjdzie bagnet maja dzwonic i przy okazji sprawdza te akumulatorki-dam znac co i jak :wink:
Anonymous - 03-01-2009, 18:10

Ja byłem ostatnio w serwisie i przy okazji przegl±du wymienili na podstawie akcji serwisowej.
Szyszkowa - 03-01-2009, 18:40

Mi wymieniali bagnet, o akumulatorze ci¶nienia nikt nic nie mówił. Niedługo potem zepsuł się...(pisałem o tym na forum). Przy tej okazji szukałem trochę w sieci i znalazłem to.

U mnie różowa kropka była.

Anonymous - 07-01-2009, 17:37

Dzi¶ sprawdzili moje akumulatorki ( czy akumulatorek - bo nie wiem ile ich jest ) i powiedzieli ,że jest do wymiany i dadz± znać jak przyjdzie nowy ! Pozdrawiam