Akumulatory ciśnienia - akcja serwisowa ! |
Autor |
Wiadomość |
butyński [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2009, 13:04 Akumulatory ciśnienia - akcja serwisowa !
|
|
|
Witam. Czy otrzymał ktoś z Was wezwanie do serwisu w celu sprawdzenia akumulatorów ciśnienia układu wspomagania hamulców ? Czy ewentualnie ktoś już sprawdził w serwisie te akumulatorki i jaki był wynik wizyty ? Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 02-01-2009, 17:55 Re: Akumulatory ciśnienia - akcja serwisowa !
|
|
|
butyński napisał/a: | Witam. Czy otrzymał ktoś z Was wezwanie do serwisu w celu sprawdzenia akumulatorów ciśnienia układu wspomagania hamulców ? Czy ewentualnie ktoś już sprawdził w serwisie te akumulatorki i jaki był wynik wizyty ? Pozdrawiam. |
Mało prawdopodobne. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 02-01-2009, 18:26
|
|
|
zbyszekm2 napisał/a: | Mało prawdopodobne. | Bo? |
Just think...
. |
|
|
|
 |
butyński [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2009, 18:50
|
|
|
Ja pytam bo dostałem takie pismo ! |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 02-01-2009, 21:41
|
|
|
butyński to jedz i niech sprawdza. Gdybys mogl opisac co i jak po wizycie byloby bardzo milo.
Pozdrawiam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
eys28
Forumowicz
Auto: pajero III 3.2DI-D
Pomógł: 1 raz Dołączył: 11 Lis 2008 Posty: 100 Skąd: gdynia
|
Wysłany: 03-01-2009, 14:05
|
|
|
nie dostałem pisma ale poinformowano mnie o takiej akcji jak sie upomniałem w gdańsku w margo o wymianę bagnetu.jak przyjdzie bagnet maja dzwonic i przy okazji sprawdza te akumulatorki-dam znac co i jak |
|
|
|
 |
exc_racing [Usunięty]
|
Wysłany: 03-01-2009, 18:10
|
|
|
Ja byłem ostatnio w serwisie i przy okazji przeglądu wymienili na podstawie akcji serwisowej. |
|
|
|
 |
Szyszkowa
mod Pajero seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 308 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 03-01-2009, 18:40
|
|
|
Mi wymieniali bagnet, o akumulatorze ciśnienia nikt nic nie mówił. Niedługo potem zepsuł się...(pisałem o tym na forum). Przy tej okazji szukałem trochę w sieci i znalazłem to.
U mnie różowa kropka była. |
|
|
|
 |
butyński [Usunięty]
|
Wysłany: 07-01-2009, 17:37
|
|
|
Dziś sprawdzili moje akumulatorki ( czy akumulatorek - bo nie wiem ile ich jest ) i powiedzieli ,że jest do wymiany i dadzą znać jak przyjdzie nowy ! Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|