To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Komputery, RTV, AGD, Komorki - NFS Most Wanted

Anonymous - 10-06-2006, 10:06
Temat postu: NFS Most Wanted
Ja zacznę. Fajna gra. Ja już skończyłem ale tato i siostra jeszcze ją przechodzą.

[ Dodano: 10-06-2006, 13:23 ]
nikt nie ma tej gry?!!! :evil:

Anonymous - 10-06-2006, 11:26

Ja mam. Jest naprawde super! Polecam.
Anonymous - 10-06-2006, 17:45

Też w to grałem ale niestety moje odczucia są zupełnie inne.
Dla mnie EA poszła zupełnie na masówkę.
Akcje typu:
grzejesz 200 km i w twoim kierunku jedzie radiowóz. W ciągu 2 sekund zatrzymuje się, wykręca i daje w kite tak że jedzie odrazu obok ciebie..... :roll:

Albo sposób unikania zapór na drogach ułożonych z radiowozów - NOS i celować w środek :mrgreen:

Fakt że gra ładnie wygląda, auta ładnie mruczą, to jest super (zwłaszcza podkręcona Supra i GT40 ) no ale to chyba troche zamało żeby poweidzieć że gra jest wypas.
Gra jest fajna żeby pobawić się nią jeden dzień, na dłuższą metę, nędza.

Jeśli ktoś chce się pobawić w prawdziwe wyścigi to polecam ToCA Race Driver 3
Pykam teraz w tą gierkę i jest napawde dla mnie SUPER. No ale odczucia mogą być różne, ja w każdym razie gorąco polecam.

Anonymous - 11-06-2006, 01:01

Dla mnie gierka super tak jak 2 poprzedniki (underground i underground2). Przeszedlem jakies 4 miesiace temu...
W grze nie podobalo mi sie to ze moznabylo jezdzic takimi autami jak porshe czy ferrari bo gra nie utrzymala w ten sposob odpowiedniego klimatu tuningu.
W jednej z gazek wyczytalem ze aby przejsc re nalezy co troche zmieniac auta na lepsze, wiec zaczynajac od golfa a skonczywszy na ferrari czy porshe. Ja caly czas jezdzilem oczywiscie EVO i jakos dawalem rade :P

Anonymous - 11-06-2006, 01:51

Ja miałem dwa auta, Supre i Murcielago ( no miałem jeszcze Astona, EVO, Eclipsa Galard0 Corvette i Forda GT i GT40 ale to tak dla draki) Na tych dwóch autach przeszedłem gre, znaczy prawie preszedłem. Przejść nie dałem rady bo mnie znudziła gra, miałem jeszcze dwuch kolesi do objechania.
Kofi - 11-06-2006, 21:07

Mi sie znudzila w kroszym czasie niz zajelo jej sciagniecie.
Gralem na PS2.
Fajny byl underground. Nowy, ladny, ciekawe wyscigi pierwsza gra tego typu w tak dobrej oprawie.
U2 to to samo co U1 tylko z ta wkurzajaca roznica ze tracilo sie czas na przejazd od wyscigu do wysciugu, choc z poczatku perspektywa dowolnej jazdy po miescie mi sie podobala.
MW....zadra rewelacja, poscigi policyjne tez nie sa jakies tam super extra.