Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
04-01-2007, 20:57
NFS Most Wanted
Autor Wiadomość
max
[Usunięty]

Wysłany: 10-06-2006, 10:06   NFS Most Wanted

Ja zacznę. Fajna gra. Ja już skończyłem ale tato i siostra jeszcze ją przechodzą.

[ Dodano: 10-06-2006, 13:23 ]
nikt nie ma tej gry?!!! :evil:

Zan
[Usunięty]

Wysłany: 10-06-2006, 11:26   

Ja mam. Jest naprawde super! Polecam.

Memphis
[Usunięty]

Wysłany: 10-06-2006, 17:45   

Też w to grałem ale niestety moje odczucia są zupełnie inne.
Dla mnie EA poszła zupełnie na masówkę.
Akcje typu:
grzejesz 200 km i w twoim kierunku jedzie radiowóz. W ciągu 2 sekund zatrzymuje się, wykręca i daje w kite tak że jedzie odrazu obok ciebie..... :roll:

Albo sposób unikania zapór na drogach ułożonych z radiowozów - NOS i celować w środek :mrgreen:

Fakt że gra ładnie wygląda, auta ładnie mruczą, to jest super (zwłaszcza podkręcona Supra i GT40 ) no ale to chyba troche zamało żeby poweidzieć że gra jest wypas.
Gra jest fajna żeby pobawić się nią jeden dzień, na dłuższą metę, nędza.

Jeśli ktoś chce się pobawić w prawdziwe wyścigi to polecam ToCA Race Driver 3
Pykam teraz w tą gierkę i jest napawde dla mnie SUPER. No ale odczucia mogą być różne, ja w każdym razie gorąco polecam.

dylirzans
[Usunięty]

Wysłany: 11-06-2006, 01:01   

Dla mnie gierka super tak jak 2 poprzedniki (underground i underground2). Przeszedlem jakies 4 miesiace temu...
W grze nie podobalo mi sie to ze moznabylo jezdzic takimi autami jak porshe czy ferrari bo gra nie utrzymala w ten sposob odpowiedniego klimatu tuningu.
W jednej z gazek wyczytalem ze aby przejsc re nalezy co troche zmieniac auta na lepsze, wiec zaczynajac od golfa a skonczywszy na ferrari czy porshe. Ja caly czas jezdzilem oczywiscie EVO i jakos dawalem rade :P

Memphis
[Usunięty]

Wysłany: 11-06-2006, 01:51   

Ja miałem dwa auta, Supre i Murcielago ( no miałem jeszcze Astona, EVO, Eclipsa Galard0 Corvette i Forda GT i GT40 ale to tak dla draki) Na tych dwóch autach przeszedłem gre, znaczy prawie preszedłem. Przejść nie dałem rady bo mnie znudziła gra, miałem jeszcze dwuch kolesi do objechania.

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-06-2006, 21:07   

Mi sie znudzila w kroszym czasie niz zajelo jej sciagniecie.
Gralem na PS2.
Fajny byl underground. Nowy, ladny, ciekawe wyscigi pierwsza gra tego typu w tak dobrej oprawie.
U2 to to samo co U1 tylko z ta wkurzajaca roznica ze tracilo sie czas na przejazd od wyscigu do wysciugu, choc z poczatku perspektywa dowolnej jazdy po miescie mi sie podobala.
MW....zadra rewelacja, poscigi policyjne tez nie sa jakies tam super extra.

Odpowiedz do tematu