|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 04-01-2007, 20:57 |
NFS Most Wanted |
Autor |
Wiadomość |
max [Usunięty]
|
Wysłany: 10-06-2006, 10:06 NFS Most Wanted
|
|
|
Ja zacznę. Fajna gra. Ja już skończyłem ale tato i siostra jeszcze ją przechodzą.
[ Dodano: 10-06-2006, 13:23 ]
nikt nie ma tej gry?!!! |
|
|
|
 |
Zan [Usunięty]
|
Wysłany: 10-06-2006, 11:26
|
|
|
Ja mam. Jest naprawde super! Polecam. |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 10-06-2006, 17:45
|
|
|
Też w to grałem ale niestety moje odczucia są zupełnie inne.
Dla mnie EA poszła zupełnie na masówkę.
Akcje typu:
grzejesz 200 km i w twoim kierunku jedzie radiowóz. W ciągu 2 sekund zatrzymuje się, wykręca i daje w kite tak że jedzie odrazu obok ciebie.....
Albo sposób unikania zapór na drogach ułożonych z radiowozów - NOS i celować w środek
Fakt że gra ładnie wygląda, auta ładnie mruczą, to jest super (zwłaszcza podkręcona Supra i GT40 ) no ale to chyba troche zamało żeby poweidzieć że gra jest wypas.
Gra jest fajna żeby pobawić się nią jeden dzień, na dłuższą metę, nędza.
Jeśli ktoś chce się pobawić w prawdziwe wyścigi to polecam ToCA Race Driver 3
Pykam teraz w tą gierkę i jest napawde dla mnie SUPER. No ale odczucia mogą być różne, ja w każdym razie gorąco polecam. |
|
|
|
 |
dylirzans [Usunięty]
|
Wysłany: 11-06-2006, 01:01
|
|
|
Dla mnie gierka super tak jak 2 poprzedniki (underground i underground2). Przeszedlem jakies 4 miesiace temu...
W grze nie podobalo mi sie to ze moznabylo jezdzic takimi autami jak porshe czy ferrari bo gra nie utrzymala w ten sposob odpowiedniego klimatu tuningu.
W jednej z gazek wyczytalem ze aby przejsc re nalezy co troche zmieniac auta na lepsze, wiec zaczynajac od golfa a skonczywszy na ferrari czy porshe. Ja caly czas jezdzilem oczywiscie EVO i jakos dawalem rade |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 11-06-2006, 01:51
|
|
|
Ja miałem dwa auta, Supre i Murcielago ( no miałem jeszcze Astona, EVO, Eclipsa Galard0 Corvette i Forda GT i GT40 ale to tak dla draki) Na tych dwóch autach przeszedłem gre, znaczy prawie preszedłem. Przejść nie dałem rady bo mnie znudziła gra, miałem jeszcze dwuch kolesi do objechania. |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 1242 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 11-06-2006, 21:07
|
|
|
Mi sie znudzila w kroszym czasie niz zajelo jej sciagniecie.
Gralem na PS2.
Fajny byl underground. Nowy, ladny, ciekawe wyscigi pierwsza gra tego typu w tak dobrej oprawie.
U2 to to samo co U1 tylko z ta wkurzajaca roznica ze tracilo sie czas na przejazd od wyscigu do wysciugu, choc z poczatku perspektywa dowolnej jazdy po miescie mi sie podobala.
MW....zadra rewelacja, poscigi policyjne tez nie sa jakies tam super extra. |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
|
|