[97-04]Galant EAxA/W - [EA5A 2.5] Demontaż plastiku z podgrzewaniem siedzeń
menic - 30-01-2009, 21:32 Temat postu: [EA5A 2.5] Demontaż plastiku z podgrzewaniem siedzeń W jaki sposób, aby niczego nie połamać zdemontowac ten plastik na którym umieszczone sa guziki do podgrzewania siedzeń? Chcę podciągnąć ręczny, a chyba tylko tak się idzie dostać.
A i czemu ja nie mam "trzymadeł" na kubki dla kierowcy i pasażera? Dla osób z tyłu jest ale dla tych z przodu to już nie
pablodc - 30-01-2009, 22:06
"Trzymadło" na kubki pewnie masz, właśnie w tej wnęce koło przycisków podgrzewania foteli. Jest na ściance, trzeba go wcisnąc i się otworzy. Aczkolwiek mogę się mylić gdyż nie posiadam podgrzewania foteli, a z tego co widzialem tam schowek jest mniejszy. Swoją drogą kipeski patent- w lancerze CA0W był o wieeeeele lepszy. Pozdrawiam!
Anonymous - 30-01-2009, 22:59
Albo trzymadło albo cieple fotele.
na krawedzi dolnej tzn od strony podlokietnika zobaczysz drobna szczeline - tam trzeba podwazyc plaskim srubokretem.
Proponuje jednak zdemontowanie calego "tunelu" - calosc jest na 5 srub wiec nic nie polamiesz a i dostep jest latwiejszy.
Pozdro
Anonymous - 31-01-2009, 00:18
tylko ze 5ty wkret mocujacy ten tunel czy tam konsole jest pod plastikiem od ogrzewania
ten plastik jest mocowany na zatrzaski i wystarczy go reka od spodu wypchnac dostajac sie po uprzednim wyjeciu schowka pod klapa w konsoli srodkowej
migro - 31-01-2009, 00:29
Demontowanie tych plastików z guzikami od podgrzewania
Regulacja hamulca ręcznego.
W manualu od str.36 masz opis z rysunkami
Anonymous - 31-01-2009, 10:21 Temat postu: Re: Demontaż plastiku z podgrzewaniem siedzeń
menic napisał/a: | W jaki sposób, aby niczego nie połamać zdemontowac ten plastik na którym umieszczone sa guziki do podgrzewania siedzeń? Chcę podciągnąć ręczny, a chyba tylko tak się idzie dostać.
A i czemu ja nie mam "trzymadeł" na kubki dla kierowcy i pasażera? Dla osób z tyłu jest ale dla tych z przodu to już nie |
A gdzie znajduja sie u menic trzymadla na kubki dla osob z tylu ? Mowisz o tym trzymadle ktore robi sie jak sie rozlozy podlokietnik ?
pepi - 31-01-2009, 10:33
czesc
na napoje nie masz trzymadla w tym miejscu masz przelaczniko podgrzewania ja u siebie je sciagam tak ze wyciagam caly schowek z pod lokietnika i lapka sobie tam fajnie wejdziesz i podwarzysz
menic - 31-01-2009, 10:51 Temat postu: Re: Demontaż plastiku z podgrzewaniem siedzeń
axg napisał/a: |
A gdzie znajduja sie u menic trzymadla na kubki dla osob z tylu ? Mowisz o tym trzymadle ktore robi sie jak sie rozlozy podlokietnik ? | Tak.
|
|
|