To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Wagon Ogólne - głośniki przód

Jeremy79 - 09-02-2009, 14:47
Temat postu: głośniki przód
Nadszedł czas na zmianę systemu audio w moim miśku i mam pytanko, czy ktoś z Was rozbierał przednie drzwi w swoim MSW?
Interesuje mnie głębokość montażowa przednich głośników.
A drugie pytanie dotyczy radia. Co będzie wyświetlane na panelu, jak podmienie seryjne radio? I czy będzie możliwość resetu np spalania, czy średniej prędkości?

skull - 11-02-2009, 01:49

jeżeli chodzi o zmianę radia,to na panelu będą wyświetlane dalej informacje o temp. i godzina a info ja ustawiłem jeszcze na orginalnym radiu i pokazuje ile km na paliwie mogę zrobić,można też inne zostawić info.Teraz juz nie mogę nic zmieniać jedynie kombinacją przycisków na panelu podglądać inne informacje,ale zmienić nic już nie mogę.Po zmianie orginalnego radyjka na Pioneer DEH-P6000UB podoba mi się dźwięk nawet na seryjnych głośnikach :) Po kombinacjach w Hondzie Accord z głosnikami wolę w Misku nie ruszać.Miałem problem z dystansami,później ciągle coś brzęczało w drzwiach,rozbierałem składałem :-X oj ciężka przeprawa była :|
Jeremy79 - 11-02-2009, 11:33

Cytat:
jeżeli chodzi o zmianę radia,to na panelu będą wyświetlane dalej informacje o temp. i godzina a info ja ustawiłem jeszcze na orginalnym radiu i pokazuje ile km na paliwie mogę zrobić,można też inne zostawić info.Teraz juz nie mogę nic zmieniać jedynie kombinacją przycisków na panelu podglądać inne informacje,ale zmienić nic już nie mogę

Ja niestety mam radyjko z nawigacją i nie mam żadnych przycisków na panelu. Na moim kompie, wszystkie info tzn. spalanie, średnia prędkość i ile mogę zrobić km na paliwie, mam wyświetlane jednocześnie.
Jednak zdecyduje się na profesjonalne wygłuszenie drzwi i jakiś dobry zestaw na przód.
Mam deck'a Clarion DRX 960 i wzmacniacz Alpine z serii v12, grzechem będzie jak taki sprzęcik będzie leżał na półce

skull - 11-02-2009, 15:23

a to kolega ma tą bardziej wypasioną wersję MSW :)
Jeremy79 - 12-02-2009, 11:39

Cytat:
a to kolega ma tą bardziej wypasioną wersję MSW
:badgrin: :badgrin:

Nie ma map dla Polski, a będąc w Niemczech skorzystałem z nawigacji może dwa razy.
Dokładniejszą mapę miałem w mojej Nokii...

Dam znać jak skończę upgrade mojego systemu audio. (jak uzbieram trochę kaski, bo mam teraz inne wydatki- patrz zawieszenie)