|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
głośniki przód |
Autor |
Wiadomość |
Jeremy79
Mitsumaniak
Auto: KIA Carnival 2.9 CRDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-02-2009, 14:47 głośniki przód
|
|
|
Nadszedł czas na zmianę systemu audio w moim miśku i mam pytanko, czy ktoś z Was rozbierał przednie drzwi w swoim MSW?
Interesuje mnie głębokość montażowa przednich głośników.
A drugie pytanie dotyczy radia. Co będzie wyświetlane na panelu, jak podmienie seryjne radio? I czy będzie możliwość resetu np spalania, czy średniej prędkości? |
_________________ Space Wagon 2,4 GDI 99'
Galant Kombi Sport Edition 2,4 GDI 99'
Carisma Elegance 1,8 GDI 99',
Carisma GLS 1,8 96' |
|
|
|
 |
skull
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Grandis 2,4 MiVEC
Pomógł: 8 razy Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 614 Skąd: Kentaki
|
Wysłany: 11-02-2009, 01:49
|
|
|
jeżeli chodzi o zmianę radia,to na panelu będą wyświetlane dalej informacje o temp. i godzina a info ja ustawiłem jeszcze na orginalnym radiu i pokazuje ile km na paliwie mogę zrobić,można też inne zostawić info.Teraz juz nie mogę nic zmieniać jedynie kombinacją przycisków na panelu podglądać inne informacje,ale zmienić nic już nie mogę.Po zmianie orginalnego radyjka na Pioneer DEH-P6000UB podoba mi się dźwięk nawet na seryjnych głośnikach Po kombinacjach w Hondzie Accord z głosnikami wolę w Misku nie ruszać.Miałem problem z dystansami,później ciągle coś brzęczało w drzwiach,rozbierałem składałem oj ciężka przeprawa była |
|
 |
Jeremy79
Mitsumaniak
|
Wysłany: 11-02-2009, 11:33
|
|
|
Cytat: | jeżeli chodzi o zmianę radia,to na panelu będą wyświetlane dalej informacje o temp. i godzina a info ja ustawiłem jeszcze na orginalnym radiu i pokazuje ile km na paliwie mogę zrobić,można też inne zostawić info.Teraz juz nie mogę nic zmieniać jedynie kombinacją przycisków na panelu podglądać inne informacje,ale zmienić nic już nie mogę |
Ja niestety mam radyjko z nawigacją i nie mam żadnych przycisków na panelu. Na moim kompie, wszystkie info tzn. spalanie, średnia prędkość i ile mogę zrobić km na paliwie, mam wyświetlane jednocześnie.
Jednak zdecyduje się na profesjonalne wygłuszenie drzwi i jakiś dobry zestaw na przód.
Mam deck'a Clarion DRX 960 i wzmacniacz Alpine z serii v12, grzechem będzie jak taki sprzęcik będzie leżał na półce |
Carisma GLS 1,8 96' |
|
|
|
 |
skull
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Grandis 2,4 MiVEC
Pomógł: 8 razy Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 614 Skąd: Kentaki
|
Wysłany: 11-02-2009, 15:23
|
|
|
a to kolega ma tą bardziej wypasioną wersję MSW |
|
 |
Jeremy79
Mitsumaniak
|
Wysłany: 12-02-2009, 11:39
|
|
|
Cytat: | a to kolega ma tą bardziej wypasioną wersję MSW |
Nie ma map dla Polski, a będąc w Niemczech skorzystałem z nawigacji może dwa razy.
Dokładniejszą mapę miałem w mojej Nokii...
Dam znać jak skończę upgrade mojego systemu audio. (jak uzbieram trochę kaski, bo mam teraz inne wydatki- patrz zawieszenie) |
Carisma GLS 1,8 96' |
|
|
|
 |
|
|