To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Galant E5xA - SRS

mamba99 - 13-03-2009, 18:01
Temat postu: SRS
Ostanio generalnie czyściłem podłogę w Miśku. Powyciagałem siedzenia, plastik między siedzeniami, poskładałem zacząłęm jeździć dalej. Po tym zauważyłem, że kontrolka od poduszek nie gaśnie po odpaleniu silnika, gdzie wcześniej było to normą, że zapala się po przekręceniu kluczyka, a już po odpaleniu gaśnie. Teraz tak jakby się nie uzbrajały. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, mimo iż nic kompletnie nie ruszałem przy sterowniku podczas sprzątania, ani nic innego :-/

Krótki czas mam to auto i coraz bardziej mnie zadziwia, więc proszę o wyrozumiałośc :)

Anonymous - 13-03-2009, 21:47

czyli teraz Ci się świeci cały czas kontrolka SRS? Jeśli tak to sprawdź jeszcze raz wszystkie kable/wtyki cudów nie ma jak się nie świeciło a teraz się świeci to musiałeś gdzieś jakieś kable ruszyc w czasie tego sprzątania
Anonymous - 13-03-2009, 22:18

gradio napisał/a:
cudów nie ma jak się nie świeciło a teraz się świeci to musiałeś gdzieś jakieś kable ruszyc w czasie tego sprzątania
dokladnie
podobny temat byl w dziale EA :arrow: http://forum.mitsumaniaki...4&highlight=srs kolega tez sprzatal ale on odpial calkowicie fotele i musial odwiedzic elektryka z komputerem (tudziez Aso )

mamba99 - 16-03-2009, 21:12

No cóż, prawdzałem i nic, ale jeszcze raz to posprawdzam. Jak nie poskutkuje, to dobry elektryk, albo serwis.

:evil: