Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
SRS
Autor Wiadomość
mamba99 
Forumowicz

Auto: E57A 2.0 TDi 95r
Wysłany: 13-03-2009, 18:01   SRS

Ostanio generalnie czyściłem podłogę w Miśku. Powyciagałem siedzenia, plastik między siedzeniami, poskładałem zacząłęm jeździć dalej. Po tym zauważyłem, że kontrolka od poduszek nie gaśnie po odpaleniu silnika, gdzie wcześniej było to normą, że zapala się po przekręceniu kluczyka, a już po odpaleniu gaśnie. Teraz tak jakby się nie uzbrajały. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, mimo iż nic kompletnie nie ruszałem przy sterowniku podczas sprzątania, ani nic innego :-/

Krótki czas mam to auto i coraz bardziej mnie zadziwia, więc proszę o wyrozumiałośc :)

gradio
[Usunięty]

Wysłany: 13-03-2009, 21:47   

czyli teraz Ci się świeci cały czas kontrolka SRS? Jeśli tak to sprawdź jeszcze raz wszystkie kable/wtyki cudów nie ma jak się nie świeciło a teraz się świeci to musiałeś gdzieś jakieś kable ruszyc w czasie tego sprzątania

cuuube
[Usunięty]

Wysłany: 13-03-2009, 22:18   

gradio napisał/a:
cudów nie ma jak się nie świeciło a teraz się świeci to musiałeś gdzieś jakieś kable ruszyc w czasie tego sprzątania
dokladnie
podobny temat byl w dziale EA :arrow: http://forum.mitsumaniaki...4&highlight=srs kolega tez sprzatal ale on odpial calkowicie fotele i musial odwiedzic elektryka z komputerem (tudziez Aso )

mamba99 
Forumowicz

Auto: E57A 2.0 TDi 95r
Wysłany: 16-03-2009, 21:12   

No cóż, prawdzałem i nic, ale jeszcze raz to posprawdzam. Jak nie poskutkuje, to dobry elektryk, albo serwis.

:evil:

Odpowiedz do tematu