To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [E5x 92-96] galant e5XA Kielce

Anonymous - 04-04-2009, 12:17
Temat postu: [E5x 92-96] galant e5XA Kielce
Witam, czy ktoś z klubowiczów zna to auto: http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8285147 chcę sie po nie wybrać ale do Kielc mam z 500 km i nie wiem czy warto jechać żeby sie rozczarować Może należy ono do kogoś z klubu? A może ktoś mógłby mi je obejrzeć?
szpala85 - 04-04-2009, 13:55

:shock: Ładniutki i bogato wyposażony .... nie znam auta ale podobuje mi się :mrgreen:
Krzys - 05-04-2009, 00:32

no tyle Ci powiem ze blachy nie sa kieleckie... ale to nie rzutuje :wink: musiał bys pogadac z kolega sion2002 on mial takiego i ma podobnego :D i jest z CK 8) moze Ci go oglądnie :)
andi18 - 05-04-2009, 00:34

Ja mam za daleko to nie podjadę, ale ze zdjęć naprawdę piękny misiek i z rzadko spotykanym wyposażeniem...Wart swojej ceny Jesli to prawda co pisze właściciel :)
Jak nikt sie nie zgłosi do oglądania to spróbuj szczerze porozmawiać z włascicielem o stanie samochodu. Mój kolega gdy nadział się kilkakrotnie na typowe "okazje", potem szukał samochodu tak: (autentyczna rozmowa,):
Kupujący: czy wszystko tak jak w opisie?
Spzedajacy: Tak panie, autko super!
K: Na pewno? Bo bede jechał 300km..
S: Zapewniam pana że śmiga jak ta lala
K: Tylko panie jak przyjade i bedzie szrot to w morde pan dostaniesz
S; A to nie przyjeżdzaj pan lepiej..... :shock:

Anonymous - 05-04-2009, 17:46

no i byłem...... i powiem tylko SZROT SZROT SZROT I JESZCZE RAZ SZROT, auto porzeżarte rdzą w każdym miejscu, podłużyce oprócz dziur pofalowane, ładnie wyglądał z 10 metrów przez telefon gościu -sqr....syn mówił że ma ok 200tys przebiegui zero rdzy-na budziku faktycznie 360 tys!!!, lewy kielich posklejany niedawno jakimś lepikiem i zarzucony farbą, lakier nie ori, Wieśniak wiedział że będziemy jechac aż 500 km w jedną stronę i nie powiedział ani grama prawdy, auto może było super, ale w 1994 roku gdy opuszczało fabrykę, jak babcie kocham nigdy nie widziałem tak zakatowanego egzemplarza-nawet w PIMP MY RIDE dlatego z tego miejsca PRZESTRZEGAM przed tym ogłoszeniem, samochód nie jest wart wzięcia nawet za darmo. a gościu powinien zebrać bęcki . hmwdp. Rozwalił mnie ostatnim zdaniem ," Co Panowie chcą od tego samochodu?" no ale cóż sami sobie winni jesteśmy..
szpala85 - 05-04-2009, 20:54

:shock: kruca , a na zdjęciach taki ładny się wydawał :shock: jestem w szoku że ten Galancik to szrot :shock: współczuję że jechałeś 500km aby zobaczyć trupa :(
Następnym razem będzie dobrze 8)