Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
17-10-2009, 21:15
[E5x 92-96] galant e5XA Kielce
Autor Wiadomość
misiu-bisi
[Usunięty]

Wysłany: 04-04-2009, 12:17   [E5x 92-96] galant e5XA Kielce

Witam, czy ktoś z klubowiczów zna to auto: http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8285147 chcę sie po nie wybrać ale do Kielc mam z 500 km i nie wiem czy warto jechać żeby sie rozczarować Może należy ono do kogoś z klubu? A może ktoś mógłby mi je obejrzeć?

szpala85 
Mitsumaniak

Auto: dwie skarbonki
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-04-2009, 13:55   

:shock: Ładniutki i bogato wyposażony .... nie znam auta ale podobuje mi się :mrgreen:

Krzys 
Forumowicz
SYLVER

Auto: Mitsubishi Galant/Legnum VR4
Wysłany: 05-04-2009, 00:32   

no tyle Ci powiem ze blachy nie sa kieleckie... ale to nie rzutuje :wink: musiał bys pogadac z kolega sion2002 on mial takiego i ma podobnego :D i jest z CK 8) moze Ci go oglądnie :)

andi18 
Mitsumaniak

Auto: Galant E52A 1.8 4G93+LPG 96'
Wysłany: 05-04-2009, 00:34   

Ja mam za daleko to nie podjadę, ale ze zdjęć naprawdę piękny misiek i z rzadko spotykanym wyposażeniem...Wart swojej ceny Jesli to prawda co pisze właściciel :)
Jak nikt sie nie zgłosi do oglądania to spróbuj szczerze porozmawiać z włascicielem o stanie samochodu. Mój kolega gdy nadział się kilkakrotnie na typowe "okazje", potem szukał samochodu tak: (autentyczna rozmowa,):
Kupujący: czy wszystko tak jak w opisie?
Spzedajacy: Tak panie, autko super!
K: Na pewno? Bo bede jechał 300km..
S: Zapewniam pana że śmiga jak ta lala
K: Tylko panie jak przyjade i bedzie szrot to w morde pan dostaniesz
S; A to nie przyjeżdzaj pan lepiej..... :shock:

misiu-bisi
[Usunięty]

Wysłany: 05-04-2009, 17:46   

no i byłem...... i powiem tylko SZROT SZROT SZROT I JESZCZE RAZ SZROT, auto porzeżarte rdzą w każdym miejscu, podłużyce oprócz dziur pofalowane, ładnie wyglądał z 10 metrów przez telefon gościu -sqr....syn mówił że ma ok 200tys przebiegui zero rdzy-na budziku faktycznie 360 tys!!!, lewy kielich posklejany niedawno jakimś lepikiem i zarzucony farbą, lakier nie ori, Wieśniak wiedział że będziemy jechac aż 500 km w jedną stronę i nie powiedział ani grama prawdy, auto może było super, ale w 1994 roku gdy opuszczało fabrykę, jak babcie kocham nigdy nie widziałem tak zakatowanego egzemplarza-nawet w PIMP MY RIDE dlatego z tego miejsca PRZESTRZEGAM przed tym ogłoszeniem, samochód nie jest wart wzięcia nawet za darmo. a gościu powinien zebrać bęcki . hmwdp. Rozwalił mnie ostatnim zdaniem ," Co Panowie chcą od tego samochodu?" no ale cóż sami sobie winni jesteśmy..

szpala85 
Mitsumaniak

Auto: dwie skarbonki
Wysłany: 05-04-2009, 20:54   

:shock: kruca , a na zdjęciach taki ładny się wydawał :shock: jestem w szoku że ten Galancik to szrot :shock: współczuję że jechałeś 500km aby zobaczyć trupa :(
Następnym razem będzie dobrze 8)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi