To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubuskie - Zapytanie.....:)

trzeciakos - 19-04-2009, 01:38
Temat postu: Zapytanie.....:)
Witam wszystkich.....Proszę o podpowiedz lub jakis namiar jeżeli takowy wogóle u nas w mieście istnieje.....:)Noszę się z zamiarem prysnięcia moich alusków na czarny połysk lub mat jednak nie mam bladego pojęcia czy w gorzowie gdzieś jest lakiernia proszkowa lub piecowa....Z góry wielkie dzięki:):):)

[ Dodano: 19-04-2009, 02:13 ]
Oj i jeszcze jedno czy ktoś z was usuwał może znaczki z karoserii,jeżeli tak to gdzie o ile nie samemu:)jak wygląda sprawa z usuwaniem emblematów....Dziękuje jeszcze raz z góry za jakieś info....POZDRAWIAM

seba77 - 19-04-2009, 10:13

Co do znaczków to może tu http://forum.mitsumaniaki...ie+emblemey%F3w cos znajdziesz.
trzeciakos - 19-04-2009, 10:23

Dziękuje Seba77,kurczę a wydawało mi się że przeglądnąłem wszystkie posty:):):)no cóż to jutro wyruszam z suszarą na mojego Colta:)pozdrawiam

[ Dodano: 19-04-2009, 10:54 ]
Acha i jeszcze jedno.....Jeszcze zapytam o usunięcie listew bocznych,czy po nich zostają jakieś zaślepki,kanały,czy cos w tym stylu bo wydaje mi się że raczej po zdjęciu nie będzie gładko:)robił ktoś to?????pozdrawiam

rus_one - 20-04-2009, 09:23

Jesli sa klejone to jest szansa ze bedzie gladko. Jednak w c5x sa one na zatrzaski i zostaja otwory wiec pewnie w ca0 tez...

Co do znaczkow to ja zrobilem to zyletka, ale trzeba bardzo uwazac zeby lakieru nie podrapac. potem rozpuszczalnik i pasta polerska. Z suszarka uwazaj zebys nie spalil lakieru bo o to nie trudno (chyba ze to suszarka do wlosow ;])