|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zapytanie.....:) |
Autor |
Wiadomość |
trzeciakos
Forumowicz

Auto: Colt 1.3 75km 93r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-04-2009, 01:38 Zapytanie.....:)
|
|
|
Witam wszystkich.....Proszę o podpowiedz lub jakis namiar jeżeli takowy wogóle u nas w mieście istnieje.....:)Noszę się z zamiarem prysnięcia moich alusków na czarny połysk lub mat jednak nie mam bladego pojęcia czy w gorzowie gdzieś jest lakiernia proszkowa lub piecowa....Z góry wielkie dzięki:):):)
[ Dodano: 19-04-2009, 02:13 ]
Oj i jeszcze jedno czy ktoś z was usuwał może znaczki z karoserii,jeżeli tak to gdzie o ile nie samemu:)jak wygląda sprawa z usuwaniem emblematów....Dziękuje jeszcze raz z góry za jakieś info....POZDRAWIAM |
_________________ life for nothing,die for everything.....
 |
|
|
|
 |
seba77
Mitsumaniak www.cb-Polska.pl

Auto: Galant 99r. 2.5 V6 A/T Tip.
|
Wysłany: 19-04-2009, 10:13
|
|
|
Co do znaczków to może tu http://forum.mitsumaniaki...ie+emblemey%F3w cos znajdziesz. |
_________________ Klub CB-Polska: Charlie Brawo 034 op Sebastian
cb-radio KPO-DX5000 +SADELTA ME-3 +ss1200
USB 26.425 AM 27.180 |
|
|
|
 |
trzeciakos
Forumowicz

Auto: Colt 1.3 75km 93r.
|
Wysłany: 19-04-2009, 10:23
|
|
|
Dziękuje Seba77,kurczę a wydawało mi się że przeglądnąłem wszystkie posty:):):)no cóż to jutro wyruszam z suszarą na mojego Colta:)pozdrawiam
[ Dodano: 19-04-2009, 10:54 ]
Acha i jeszcze jedno.....Jeszcze zapytam o usunięcie listew bocznych,czy po nich zostają jakieś zaślepki,kanały,czy cos w tym stylu bo wydaje mi się że raczej po zdjęciu nie będzie gładko:)robił ktoś to?????pozdrawiam |
_________________ life for nothing,die for everything.....
 |
|
|
|
 |
rus_one
Mitsumaniak

Auto: Colt(sold) MSR 1,8 94r sold
|
Wysłany: 20-04-2009, 09:23
|
|
|
Jesli sa klejone to jest szansa ze bedzie gladko. Jednak w c5x sa one na zatrzaski i zostaja otwory wiec pewnie w ca0 tez...
Co do znaczkow to ja zrobilem to zyletka, ale trzeba bardzo uwazac zeby lakieru nie podrapac. potem rozpuszczalnik i pasta polerska. Z suszarka uwazaj zebys nie spalil lakieru bo o to nie trudno (chyba ze to suszarka do wlosow ;]) |

Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
 |
|
|