To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Problemy techniczne - Podgrzewane lusterka

Anonymous - 09-08-2006, 13:07
Temat postu: Podgrzewane lusterka
Witam
Nie wiem czy we wlasciwym dziale ale mam pytanko, na allegro jest pelno mat ktore montuje sie przyklejajac je do lusterek zewnetrznych i teraz moje pytanie. Czy da sie latwo wyjac wklad lusterka by do niego to przykleic ? i czy ktos juz cos takiego ma i jakie ma wrazenia ?

tomusn - 09-08-2006, 14:53

Trzeba (w Colcie):
:arrow: zdjąć boczki,
:arrow: odkręcić lusterka,
:arrow: rozebrać je na części,
:arrow: szybkę wyjąć (lepiej podgrzać ten plastik suszarką),
:arrow: nakleić matę (lepiej dobrze zmierzyć lustro, bo ja wziąłem za małe),
:arrow: podłaczyć przewody do maty
:arrow: zmontować przeciągając przewody razem z elektryką sterowania lusterek,
:arrow: przewody podłączyć do podgrzewania tylnej szyby we wiązce w okolicy lewego progu i do masy,
:arrow: z prawej trzeba jeszcze przeciągnąć przewód przez konsolę, a reszta tak samo

zdjęć ni mam, bo nie robiliśmy

Robson86 - 15-08-2006, 19:04

Witam! Mi ktoś na parkingu uszkodzil lusterko (glownie wklad) . teraz chcialbym wymienic ten wklad ale za bardzo nie wiem jak!! Dodatkowo mam podgrzewane lusterka więc... Czy pod podgrzewane lustra można zamontowac jakies zamienniki czy musza byc oryginalne...???pozdrawiam
:P

JCH - 15-08-2006, 19:08

Robson86 napisał/a:
Czy pod podgrzewane lustra można zamontowac jakies zamienniki czy musza byc oryginalne...???

Jeden z kolegów - stefan - ma namiary na gościa, który dorabia szkła do lusterek - w dodatku podgrzewane, za śmieszne pieniądze. Namiar niestety w Warszawie. Jeśli Cię interesuje to skontaktuj się z nim.