|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Podgrzewane lusterka |
Autor |
Wiadomość |
ravo [Usunięty]
|
Wysłany: 09-08-2006, 13:07 Podgrzewane lusterka
|
|
|
Witam
Nie wiem czy we wlasciwym dziale ale mam pytanko, na allegro jest pelno mat ktore montuje sie przyklejajac je do lusterek zewnetrznych i teraz moje pytanie. Czy da sie latwo wyjac wklad lusterka by do niego to przykleic ? i czy ktos juz cos takiego ma i jakie ma wrazenia ? |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 09-08-2006, 14:53
|
|
|
Trzeba (w Colcie):
zdjąć boczki,
odkręcić lusterka,
rozebrać je na części,
szybkę wyjąć (lepiej podgrzać ten plastik suszarką),
nakleić matę (lepiej dobrze zmierzyć lustro, bo ja wziąłem za małe),
podłaczyć przewody do maty
zmontować przeciągając przewody razem z elektryką sterowania lusterek,
przewody podłączyć do podgrzewania tylnej szyby we wiązce w okolicy lewego progu i do masy,
z prawej trzeba jeszcze przeciągnąć przewód przez konsolę, a reszta tak samo
zdjęć ni mam, bo nie robiliśmy |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
Ostatnio zmieniony przez tomusn 02-11-2007, 22:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 15-08-2006, 19:04
|
|
|
Witam! Mi ktoś na parkingu uszkodzil lusterko (glownie wklad) . teraz chcialbym wymienic ten wklad ale za bardzo nie wiem jak!! Dodatkowo mam podgrzewane lusterka więc... Czy pod podgrzewane lustra można zamontowac jakies zamienniki czy musza byc oryginalne...???pozdrawiam
|
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 15-08-2006, 19:08
|
|
|
Robson86 napisał/a: | Czy pod podgrzewane lustra można zamontowac jakies zamienniki czy musza byc oryginalne...??? |
Jeden z kolegów - stefan - ma namiary na gościa, który dorabia szkła do lusterek - w dodatku podgrzewane, za śmieszne pieniądze. Namiar niestety w Warszawie. Jeśli Cię interesuje to skontaktuj się z nim. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|
|