To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] [EAx 97-04] Galant 2.0, 1999 rok, Łódź, srebrny

parano - 05-08-2009, 12:14
Temat postu: [EAx 97-04] [EAx 97-04] Galant 2.0, 1999 rok, Łódź, srebrny
Co sądzicie o tym autku?

http://allegro.pl/item706...b_oplacony.html

Od handlarzy już mam koszmary, a oglądałem dopiero 3 gale...ten brzmi może trochę bardziej wiarygodnie (?)

Kod:
Mitsubishi GALANT, srebrny mściciel :)

Sprowadzony, opłacony

Sprzedam Galanta, 1999 rok, kolor srebrny, 2.0 benzyna, stan bdb.

Nie jestem handlarzem. Po auto jechałem sam, do Holandii, sprowadziłem dwa, jednym miał
jeździć mój brat, ale póki co nie  bardzo może.....więc jestem zmuszony sprzedać........

Auto wybierane "dla siebie", szukałem długo, więc staram się  na fotkach pokazać
wszystko to, co mnie często rozczarowywało na miejscu.

Przebieg oryginalny, kierownica, gałka biegów, pedały nie wytarte (dodaje foto, bo wiele razy

oglądałem "140 tys. przebiegu", a wszystko wyślizgane jak w taxi......)
Jest to też udokumentowane książką (można spokojnie sprawdzać oryginalność w serwisie mitsu holenderskim -
sprawdziłem, prowadzona sumiennie .)

Opony w bardzo dobrym stanie, bieżnik 6 mm..

Rozrząd wymieniony, jest na to wpis w książce. Olej wymieniony przez Holendra, następna wymiana przy 199 tys,
silniczek pracuje na pełnym syntetyku. Cichutko i równiutko :)

Zawieszenie - nie zna polskich dróg, autko płynie, żadnych stuków itp...

Na razie tyle, w razie pytań czekam na telefony.

auto można sprawdzić w dowolnie wybranym serwisie, jeśli ktoś ma wątpliwości, przeszło szczegółową kontrolę zanim je kupiłem....

Kupującemu pozostaje tylko tankowanie...;)

Zanim dowiedziałem się, że auto będę musiał sprzedać opłaciłem wszystko, została rejestracja - 245 zł.

Na allegro wszystkie zdjęcia nie weszły, jeśli ktoś chce więcej (komora silnika itp...) - wyślę.

Tel. 504 777 399

irekkczek - 05-08-2009, 12:33

hm.. jakaś dziwna wersja galanta, albo ja takiej nie widziałem , czarne lusterka i klamki... ale to mały szczegół, nie ma zdjęć komory silnika, zderzak tylni standardowo różniący się w kolorze:) i jeszcze chyba zostają opłaty bo autko nie na naszych blachach a niby pisze opłacony. i do tego jeszcze brak halogenów albo tak ciemno , że nie widać. więcej zdjęć musisz zażądać
sampler - 05-08-2009, 12:58

Bo to jakas uboga wersja. Brak halogenow, brak skory na kierownicy i galce biegow. Co do pedalów to moim zdaniem przy 190 tys chociaz odrobine powinny byc przytarte a nie wygladac jak dopiero co z salonu :)

[ Dodano: 05-08-2009, 13:00 ]
No i zapomnialem o najwazniejszym. To nie jest 99r. Wersja sprzed liftu :)

Kmer - 05-08-2009, 14:46

Jest to chyba wersja na Holandię jedna z uboższych,sadze ze klima jest ręczna w tym aucie.
Owczar - 05-08-2009, 18:42

parano, poproszę o edycję według wzoru: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247
parano - 05-08-2009, 23:07

Owczar post edytowany, mam nadzieję, że jest już ok :)

Co do opłat - może być przecież opłacony, ale nie zarejestrowany (recykling, akcyza, skarbówka to największe koszty).

Jutro dzwonię, napiszę czego się dowiedziałem

Owczar - 06-08-2009, 09:52

parano, dzięki ;)
fj_mike - 08-08-2009, 14:44

Wersja strasznie uboga, zastanawia tylko napis GLX na klapie. Żadnego extra wyposażenia to on nie ma.
Aleksander - 08-08-2009, 15:51

Na 100% nie rok 1999,co najwyzej 1998, strasznie uboga wersja ,reczna klima,klamki-listwy czarne,brak halogenow, w ogole jakos mi sie za bardzo nie podoba,a jego cena nie jest wcale taka niska!!! Powiem nawet,ze cena jest zawyzona! Za takie pieniadze mozna trafic poliftowego galanta w normalnej opcji!! W ogole ten opis do mnie nie przemowil! Jestem na 99% pewien,ze jest to handlarz,tylko wypisuje takie bajki. Juz tak sie bardzo rozpedzil,ze pozostal mu tylko wydzial komunikacji i akurat tylko to sie zawsze zostawia? Brat nie bardzo moze jezdzic nowym autem. Dajcie spokoj! Az nie moge tego czytac,a niektorzy sie nabieraja.
davyjohn - 09-08-2009, 01:10

Ta cena to jakiś żart?
misza116 - 12-08-2009, 12:55

Tak się składa, że znam to auto ;) bez reklamowania i namawiania kogokolwiek, bo nie sądzę, żeby chociaż piwko z tego mi skapnęło :P - ale skóra na gałce od biegów nie jest najważniejszą sprawą, a to autko faktycznie sprawiło na mnie dobre wrażenie.

Jeśli ktoś chętny - przycisnę znajomego do opisania go dokładnie na forum, bo ja mogę być niekompetentny, ale "ładnie mu toto chodzi" ;)