To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

UK & IRLANDIA - Dublin, 1.IX

arekp - 10-08-2009, 08:37
Temat postu: Dublin, 1.IX
Hi,

w zwiazku z tym, ze w Dublinie pojawie sie 1 wrzesnia, a kolega ktory zawsze odbieral mnie z lotniska nie bedzie mial opcji wyrwania sie z pracy mam do Was pytanko.

Czy ktorys z Was ma 1 wrzesnia wolne/popoludniowke i mialby mozliwosc przerzucenia mnie z dublinskiego lotniska do Blackrock? (przylot jesli dobrze pamietam 10:30).

Namierzylem tez autobus jadacy w tamtym kierunku, ale to ponad 1,5h drogi. Nie wiem jednak czy czasem samochodem nie bedzie tyle samo czasu, bo szkodaby bylo kogos fatygowac.

Mirek Jurek - 13-08-2009, 00:29

Ja pracuje kiedy chce :P Rzut beretem do b.rock, ale nie obiecuje, bo nigdy nie wiadomo czy cos naglego wyskoczy.
http://www.thepattonflyer.ie/ - ten autobus kursuje co godzine. Zatrzymuje sie doslownie na kilku przystankach. W godzinach szczytu dojazd do blackrock nie zajmie mu dluzej niz godz. Nie jedzie przez centrum tylko tunelem.
Samochodem o tej godzinie troszke szybciej. Jak bede mogl to z mila checia podwioze :)

arekp - 13-08-2009, 15:48

Mirek Jurek napisał/a:
http://www.thepattonflyer.ie/ - ten autobus kursuje co godzine. Zatrzymuje sie doslownie na kilku przystankach.

Thx. Orientujesz sie moze gdzie konkretnie w Blackrock sie zatrzymuje?

Wolalbym jakis rozsadny dojazd autobusem niz kogos fatygowac, jednak z torba i plecakiem zasuwac do domu bedzie dla mnie klopotliwe.

Mirek Jurek - 13-08-2009, 23:23

Wydaje mi sie, ze zatrzymuje sie na glownej drodze w brock (tej dwupasmowej) przy centrum handlowym frascati.
Tak jak pisalem... Jak tylko bede mogl, a na 98% tak bedzie, to nie bedzie dla mnie problemem Cie odebrac z lotniska.
Pozdro

arekp - 14-08-2009, 11:11

Super :) Jeszcze troche czasu do przylotu, wiec bedziemy w kontakcie. Dziekuje.

[ Dodano: 31-08-2009, 20:53 ]
Z tego calego zamieszania w kolo zapomnialem napisac, ze bardzo dziekuje za checi :) Bede mial zapewniony transport z lotniska.