|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dublin, 1.IX |
Autor |
Wiadomość |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-08-2009, 08:37 Dublin, 1.IX
|
|
|
Hi,
w zwiazku z tym, ze w Dublinie pojawie sie 1 wrzesnia, a kolega ktory zawsze odbieral mnie z lotniska nie bedzie mial opcji wyrwania sie z pracy mam do Was pytanko.
Czy ktorys z Was ma 1 wrzesnia wolne/popoludniowke i mialby mozliwosc przerzucenia mnie z dublinskiego lotniska do Blackrock? (przylot jesli dobrze pamietam 10:30).
Namierzylem tez autobus jadacy w tamtym kierunku, ale to ponad 1,5h drogi. Nie wiem jednak czy czasem samochodem nie bedzie tyle samo czasu, bo szkodaby bylo kogos fatygowac. |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Mirek Jurek
Forumowicz

Auto: EA2A '03 AVANCE
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 13-08-2009, 00:29
|
|
|
Ja pracuje kiedy chce Rzut beretem do b.rock, ale nie obiecuje, bo nigdy nie wiadomo czy cos naglego wyskoczy.
http://www.thepattonflyer.ie/ - ten autobus kursuje co godzine. Zatrzymuje sie doslownie na kilku przystankach. W godzinach szczytu dojazd do blackrock nie zajmie mu dluzej niz godz. Nie jedzie przez centrum tylko tunelem.
Samochodem o tej godzinie troszke szybciej. Jak bede mogl to z mila checia podwioze |
|
 |
arekp
Mitsumaniak

|
Wysłany: 13-08-2009, 15:48
|
|
|
Mirek Jurek napisał/a: | http://www.thepattonflyer.ie/ - ten autobus kursuje co godzine. Zatrzymuje sie doslownie na kilku przystankach. |
Thx. Orientujesz sie moze gdzie konkretnie w Blackrock sie zatrzymuje?
Wolalbym jakis rozsadny dojazd autobusem niz kogos fatygowac, jednak z torba i plecakiem zasuwac do domu bedzie dla mnie klopotliwe. |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Mirek Jurek
Forumowicz

Auto: EA2A '03 AVANCE
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 13-08-2009, 23:23
|
|
|
Wydaje mi sie, ze zatrzymuje sie na glownej drodze w brock (tej dwupasmowej) przy centrum handlowym frascati.
Tak jak pisalem... Jak tylko bede mogl, a na 98% tak bedzie, to nie bedzie dla mnie problemem Cie odebrac z lotniska.
Pozdro |
|
 |
arekp
Mitsumaniak

|
Wysłany: 14-08-2009, 11:11
|
|
|
Super Jeszcze troche czasu do przylotu, wiec bedziemy w kontakcie. Dziekuje.
[ Dodano: 31-08-2009, 20:53 ]
Z tego calego zamieszania w kolo zapomnialem napisac, ze bardzo dziekuje za checi Bede mial zapewniony transport z lotniska. |
|
|
|
 |
|
|