To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubuskie - Film na You Tube ze spotkania Lubuskich Mitsumaniaków

Hubeeert - 20-08-2009, 14:51
Temat postu: Film na You Tube ze spotkania Lubuskich Mitsumaniaków
http://www.youtube.com/wa...=1&feature=fvwp

Chciałbym się dowiedzieć kim jest kierowca białego Galanta E5 wyprzedzający na podwójnej ciągłej i zakazie wyprzedzania?
Kim jest kierowca Colta palący gumę wśród straganów w kolumnie?
Jak bardzo trzeba nie mysleć, żeby zamieścić taki "film" w sieci i nie zamazać numerów rejestracyjnych oraz podpisac go "Zlot Mitsumaniaków - lubuskie"

Widzę, że pomyliły się Kolegom Kluby do których chca należeć - proponuję znaleźć jakiś streetwarriors czy inny i tam się zapisać. Przy okazji wypisać z MM. Bo Mitsumaniaki popierają każdą akcję służącą poprawie bezpieczeństwa na drogach a takie idiotyczne popisy bezpieczne nie są na 100% - na jednym ze spotów w Polsce mieliśmy na to dowody.

Czekam na odpowiedzi.

Czy jest tu/był na spocie jakikolwiek moderator?

Krzyzak - 20-08-2009, 15:13

faktem jest, ze slowo Mitsumaniaki powinno z tego filmu zniknac!
reszta, to juz kazdy ma wlasny rozum i sumienie

Anonymous - 20-08-2009, 15:24

no wykroczen to tam było wiecej Hubercie, wyprzedzanie na zakrecie na podwójnej, koles z kamera z głowa poza samochodem i pozniej galant na podwójnej, nie chce mi sie tego ogladac bo denne, ale po paru razach pewnie i by znalazł wiecej
Hubeeert - 20-08-2009, 15:26

Nie chciało mi się więcej wymieniać...
Ciekaw jestem czy mają na tyle odwagi, że się przyznają?

Cezar - 20-08-2009, 15:29

Hubeeert napisał/a:
Chciałbym się dowiedzieć kim jest kierowca białego Galanta E5 wyprzedzający na podwójnej ciągłej i zakazie wyprzedzania?
Kim jest kierowca Colta palący gumę wśród straganów w kolumnie?

Dodatkowo kierownik srebrnego Gala EA na pokladzie ktorego byl kamerzysta polecial na podwojnej ciaglej - 6:46 :wink:

KamilR10 - 20-08-2009, 16:19

Film już został usunięty...ja jestem jego autorem i filmowałem całą drogę...a co do wygłupów kolegów to niech się sami wypowiedzą na ten temat...ja nie będę mówił nikomu jak ma jeździć, każdy ma swój rozum....
Bartek - 20-08-2009, 16:32

Hubeeert napisał/a:

Ciekaw jestem czy mają na tyle odwagi, że się przyznają?

http://forum.mitsumaniaki...97cbef4738bf6f2 - nie chce mi się robić śledztwa, ale 100% do rozpoznania.....

KamilR10 napisał/a:
każdy ma swój rozum....

oj nie każdy (albo to co niektórzy mają ciężko nazwać rozumem)...... a potem jest utożsamianie 10000 osób z wygłupami 1......

Hubeeert - 20-08-2009, 16:39

Bartek napisał/a:
a potem jest utożsamianie 10000 osób z wygłupami 1......

Dokładnie o to mi chodzi. Dla kilku osób była to świetna zabawa, dla autora filmiku okazja do zamieszczenia go na YT, dla Klubu Mitsumaniaki, który liczy ilu członków? 1000? 2000? wstyd jak cholera...

Owczar - 20-08-2009, 16:39

Bartek, z rozpoznaniem nie ma problemu... Tylko czy sami mają odwagę się przyznać....
misia27 - 20-08-2009, 17:48

coz...nie wiem czy ja jako jeden z modów w lubuskiem mialabym wplyw na jazde kolegow...faktem jest to ze tak nie powinno bylo byc, ale to dorosle osoby...
Hubeeert - 20-08-2009, 18:16

misia27 problem polega jak widze na czymś innym - nikt nie zareagował na łamanie przepisów bo cytuję
misia27 napisał/a:
to dorosle osoby
.
:shock: fajnie.

Przejaskrawiając - jak zobaczysz złodzieja okradającego samochód to też powiesz - jest dorosły - wie co robi?
Taka jazda mogła zakończyć się wypadkiem... Co bys powiedziała osobom poszkodowanym przez uczestnika spotkania Mitsumaniaków - był dorosły, wiedział co robi? A może dostał głupawki?
Jednym z założeń MM było to, że spotkania i Zloty są dla Mitsumaniakó a nie ich samochodów....

spown - 20-08-2009, 18:47

Już o tym filmiku była mowa w temacie o zlotach chyba...
misia27 - 20-08-2009, 18:54

Hubercie ja to wszystko rozumiem, były juz komentarze w sprawie niebezpiecznego zachowania na drodze podczas tego spotkania, ale uwazam ze ja osobiscie nie mialam wplywu na zachowanie kolegow. mam nadzieje jedynie ze wiecej takich sytuacji nie bedzie i nikt tak sie nie zachowa,natomiast nie moge odpowiadac za czyny doroslej osoby.jak na razie wygloda na to ze to byl pierwszy i ostatni taki wspolny przejazd w naszym regionie...przykre jest to ze taka sytuacja miala miejsce.

[ Dodano: 20-08-2009, 18:55 ]
p.s. mysle ze jest to temat do poruszenia wsrod lubuskich mitsumaniakow na kolejnym spotkaniu, bo spotkania sa dla nas a nie dla aut tak jak napisales.

Hubeeert - 20-08-2009, 21:22

misia27 nie twierdzę, że miałaś jednak trzeba było jasno im powiedzieć, że tak się bawić na spotach MM nie będziemy.
Na przejazd kolumny wymagana jest zgoda Policji tak poza tym...
A przedyskutowac to musicie.

Wciąż czekam aż się ujawni ten co szalał białym Galantem :roll:

akbi - 20-08-2009, 21:26

misia27, napiszę tak ... ja miałem 2 tego rodzaju przypadki w Gdańsku ... choć nie zupełnie można to nawet porównać, i bardziej nazwałbym to zalążkiem tego co odbyło się u Was
1. kolega zapytał czy i kiedy będzie można "palić gumę" itp ... po mojej odpowiedzi - że na naszych spotach nigdy ... po kilku minutach się zmył.

2. inny kolega "próbował auto" na parkingu ... najpierw było ostrzeżenie ustne, niestety nie pomogło, gdyż później udowadniał innej osoby, że jego auto może "ruszyć z piskiem opon". Dostał kolejne - ostrzejsze Ostrzeżenie - a następnie 2RB na forum.

misia27, rus_one jako moderatorzy w Waszym regionie w pierwszej kolejności odpowiadacie za to co się dzieje na Spotach ... jako reprezentanci Mitsumaniaków ... jeśli sobie nie radzicie na miejscu z "szybkimi i wściekłymi bez rozumu"- napisz do mnie czy do Huberta, lub opisz sytuację na forum ... pomożemy.

misia27, rus_one drugi raz takie sytuacje jak na filmie nie mogą się powtórzyć. Dopilnujcie tego.