Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Bartek
21-08-2009, 13:05
Film na You Tube ze spotkania Lubuskich Mitsumaniaków
Autor Wiadomość
Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-08-2009, 14:51   Film na You Tube ze spotkania Lubuskich Mitsumaniaków

http://www.youtube.com/wa...=1&feature=fvwp

Chciałbym się dowiedzieć kim jest kierowca białego Galanta E5 wyprzedzający na podwójnej ciągłej i zakazie wyprzedzania?
Kim jest kierowca Colta palący gumę wśród straganów w kolumnie?
Jak bardzo trzeba nie mysleć, żeby zamieścić taki "film" w sieci i nie zamazać numerów rejestracyjnych oraz podpisac go "Zlot Mitsumaniaków - lubuskie"

Widzę, że pomyliły się Kolegom Kluby do których chca należeć - proponuję znaleźć jakiś streetwarriors czy inny i tam się zapisać. Przy okazji wypisać z MM. Bo Mitsumaniaki popierają każdą akcję służącą poprawie bezpieczeństwa na drogach a takie idiotyczne popisy bezpieczne nie są na 100% - na jednym ze spotów w Polsce mieliśmy na to dowody.

Czekam na odpowiedzi.

Czy jest tu/był na spocie jakikolwiek moderator?

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 20-08-2009, 15:13   

faktem jest, ze slowo Mitsumaniaki powinno z tego filmu zniknac!
reszta, to juz kazdy ma wlasny rozum i sumienie

Manysh
[Usunięty]

Wysłany: 20-08-2009, 15:24   

no wykroczen to tam było wiecej Hubercie, wyprzedzanie na zakrecie na podwójnej, koles z kamera z głowa poza samochodem i pozniej galant na podwójnej, nie chce mi sie tego ogladac bo denne, ale po paru razach pewnie i by znalazł wiecej

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 20-08-2009, 15:26   

Nie chciało mi się więcej wymieniać...
Ciekaw jestem czy mają na tyle odwagi, że się przyznają?

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Cezar 
Mitsumaniak
Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Wysłany: 20-08-2009, 15:29   

Hubeeert napisał/a:
Chciałbym się dowiedzieć kim jest kierowca białego Galanta E5 wyprzedzający na podwójnej ciągłej i zakazie wyprzedzania?
Kim jest kierowca Colta palący gumę wśród straganów w kolumnie?

Dodatkowo kierownik srebrnego Gala EA na pokladzie ktorego byl kamerzysta polecial na podwojnej ciaglej - 6:46 :wink:
Daewoo Matiz '00 22.07.2013 - 11.11.2016
Ford Focus '99 13.10.2015 - 05.06.2019
Ford Mondeo Panther Black Titanium X 17.05.2019 - ...
Polski Fiat 125p '80 1.5 12.1980 - ...

______________EA5A & EA2A

KamilR10 
Mitsumaniak

Auto: Galant Avance
Wysłany: 20-08-2009, 16:19   

Film już został usunięty...ja jestem jego autorem i filmowałem całą drogę...a co do wygłupów kolegów to niech się sami wypowiedzą na ten temat...ja nie będę mówił nikomu jak ma jeździć, każdy ma swój rozum....

Bartek 
Mitsumaniak
friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Wysłany: 20-08-2009, 16:32   

Hubeeert napisał/a:

Ciekaw jestem czy mają na tyle odwagi, że się przyznają?

http://forum.mitsumaniaki...97cbef4738bf6f2 - nie chce mi się robić śledztwa, ale 100% do rozpoznania.....

KamilR10 napisał/a:
każdy ma swój rozum....

oj nie każdy (albo to co niektórzy mają ciężko nazwać rozumem)...... a potem jest utożsamianie 10000 osób z wygłupami 1......

Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 :twisted: sprzedany :(

nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin

Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 20-08-2009, 16:39   

Bartek napisał/a:
a potem jest utożsamianie 10000 osób z wygłupami 1......

Dokładnie o to mi chodzi. Dla kilku osób była to świetna zabawa, dla autora filmiku okazja do zamieszczenia go na YT, dla Klubu Mitsumaniaki, który liczy ilu członków? 1000? 2000? wstyd jak cholera...

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 20-08-2009, 16:39   

Bartek, z rozpoznaniem nie ma problemu... Tylko czy sami mają odwagę się przyznać....

misia27 
Mitsumaniak
KRÓLOWA MANHATTAŃSKA

Auto: Colt 1,5 glxi '91 4G15
Wysłany: 20-08-2009, 17:48   

coz...nie wiem czy ja jako jeden z modów w lubuskiem mialabym wplyw na jazde kolegow...faktem jest to ze tak nie powinno bylo byc, ale to dorosle osoby...

17 czerwca 2011r.- impreza urodzinowa z okazji 20-tych urodzin Mitsusia :D

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 20-08-2009, 18:16   

misia27 problem polega jak widze na czymś innym - nikt nie zareagował na łamanie przepisów bo cytuję
misia27 napisał/a:
to dorosle osoby
.
:shock: fajnie.

Przejaskrawiając - jak zobaczysz złodzieja okradającego samochód to też powiesz - jest dorosły - wie co robi?
Taka jazda mogła zakończyć się wypadkiem... Co bys powiedziała osobom poszkodowanym przez uczestnika spotkania Mitsumaniaków - był dorosły, wiedział co robi? A może dostał głupawki?
Jednym z założeń MM było to, że spotkania i Zloty są dla Mitsumaniakó a nie ich samochodów....

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

spown 
Mitsumaniak
^^^^^^^^^^^

Auto: był EA5A
Wysłany: 20-08-2009, 18:47   

Już o tym filmiku była mowa w temacie o zlotach chyba...

misia27 
Mitsumaniak
KRÓLOWA MANHATTAŃSKA

Auto: Colt 1,5 glxi '91 4G15
Wysłany: 20-08-2009, 18:54   

Hubercie ja to wszystko rozumiem, były juz komentarze w sprawie niebezpiecznego zachowania na drodze podczas tego spotkania, ale uwazam ze ja osobiscie nie mialam wplywu na zachowanie kolegow. mam nadzieje jedynie ze wiecej takich sytuacji nie bedzie i nikt tak sie nie zachowa,natomiast nie moge odpowiadac za czyny doroslej osoby.jak na razie wygloda na to ze to byl pierwszy i ostatni taki wspolny przejazd w naszym regionie...przykre jest to ze taka sytuacja miala miejsce.

[ Dodano: 20-08-2009, 18:55 ]
p.s. mysle ze jest to temat do poruszenia wsrod lubuskich mitsumaniakow na kolejnym spotkaniu, bo spotkania sa dla nas a nie dla aut tak jak napisales.

17 czerwca 2011r.- impreza urodzinowa z okazji 20-tych urodzin Mitsusia :D

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 20-08-2009, 21:22   

misia27 nie twierdzę, że miałaś jednak trzeba było jasno im powiedzieć, że tak się bawić na spotach MM nie będziemy.
Na przejazd kolumny wymagana jest zgoda Policji tak poza tym...
A przedyskutowac to musicie.

Wciąż czekam aż się ujawni ten co szalał białym Galantem :roll:

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 20-08-2009, 21:26   

misia27, napiszę tak ... ja miałem 2 tego rodzaju przypadki w Gdańsku ... choć nie zupełnie można to nawet porównać, i bardziej nazwałbym to zalążkiem tego co odbyło się u Was
1. kolega zapytał czy i kiedy będzie można "palić gumę" itp ... po mojej odpowiedzi - że na naszych spotach nigdy ... po kilku minutach się zmył.

2. inny kolega "próbował auto" na parkingu ... najpierw było ostrzeżenie ustne, niestety nie pomogło, gdyż później udowadniał innej osoby, że jego auto może "ruszyć z piskiem opon". Dostał kolejne - ostrzejsze Ostrzeżenie - a następnie 2RB na forum.

misia27, rus_one jako moderatorzy w Waszym regionie w pierwszej kolejności odpowiadacie za to co się dzieje na Spotach ... jako reprezentanci Mitsumaniaków ... jeśli sobie nie radzicie na miejscu z "szybkimi i wściekłymi bez rozumu"- napisz do mnie czy do Huberta, lub opisz sytuację na forum ... pomożemy.

misia27, rus_one drugi raz takie sytuacje jak na filmie nie mogą się powtórzyć. Dopilnujcie tego.

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V
Ostatnio zmieniony przez akbi 21-08-2009, 00:23, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi