[97-04]Galant EAxA/W - [EA3A/W 2.4] Zgubiona śruba od zegarów pod deską
bede - 21-08-2009, 22:02 Temat postu: [EA3A/W 2.4] Zgubiona śruba od zegarów pod deską Witam grupowiczów,
mam dość banalny lecz denerwujący problem. Rozkręcając tablice z zegarami, jedna ze śrub na których trzyma się w/w tablica, poleciała w czarną czeluść podłogi . Podczas jazdy śrubka nie daje o sobie zapomnieć, co przy dłuższej jeździe jest już denerwujące. Z obserwacji słuchowej doszedłem ze jest na brzegu lewej strony (w okolicach pod sprzęgłem).
Jak sie dobrać do w/w obszaru najprościej by rozwiązać ten denerwujący problem ?.
Będę wdzięczny za każdą sugestię .
Pozdrawiam,
Anonymous - 21-08-2009, 23:19
musisz zdjac listwe progowa ta we wnece drzwi , odkrecic pozostale plastki(bodaj 2) i juz powinienes miec dojscie do tej okolicy ktora Cie interesuje - podnosisz wykladzine pod ktora bedzie wygluszenie pod ktorym na blasze lezy Twoja srubka
[ Dodano: 21-08-2009, 23:22 ]
ewentualnie probuj ja wyciagnac ta droga co wpadla ale mysle ze bedziesz mial problem z wygieciem(przydaloby sie zlamanie w kilku miejscach) i wlozeniem reki tak gleboko
bede - 21-08-2009, 23:47
cuuube napisał/a: | musisz zdjac listwe progowa ta we wnece drzwi , odkrecic pozostale plastki(bodaj 2) i juz powinienes miec dojscie do tej okolicy ktora Cie interesuje - podnosisz wykladzine pod ktora bedzie wygluszenie pod ktorym na blasze lezy Twoja srubka
[ Dodano: 21-08-2009, 23:22 ]
ewentualnie probuj ja wyciagnac ta droga co wpadla ale mysle ze bedziesz mial problem z wygieciem(przydaloby sie zlamanie w kilku miejscach) i wlozeniem reki tak gleboko |
W takim razie zastosuje metodę nr 1 . Miejmy nadzieję ze nieszczęsna śrubka wpadnie w me ramiona i powróci na swoje, prawidłowe miejsce
Pozdrawiam,
Hugo - 22-08-2009, 11:39
cuuube napisał/a: | przydaloby sie zlamanie w kilku miejscach |
bede - 22-08-2009, 11:47
Bez łamania rąk - śrubka się odnalazła . Dzięki za pomoc,
pozdrawiam,
Anonymous - 22-08-2009, 11:58
|
|
|